2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
نه عزیزم مغز خودم دستور داد خسته شده بودم خیلی درد داشتم  

درد خب منم از اولش  داشتم تا الان هنوز امپول و قرص برای درد پریودی میخورم 

نشاالله طبیعی باردار بشی ولی نبایدم عجله کرد . درست میگی ادموهم روحش هم جسمش خسته میشه ♥️♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم روز یازدهم انتقال یعنی شنبه رفتم آزمایش دادم منفی بود داروهام قطع کردم تمام دردها هم قطع ش ...

من خودم مرکز نازایی کار میکنم.ما آزمایشا رو برای مریضامون 16روزه مینوشتیم...تازه من خودم روز 12م لک دیدم به پزشکم زنگ زدم گفتم نظرت چیه برم آزمایش نکنه دارم پریود میشم؟!گفتش یا داری پریود میشی یا چون موعد پریودته لک داری و گرفته واست ولی تا روز 14حق نداری آزمایش بدی؛من بازم تحمل نکردم شبش تو این تاپیک پیام گذاشتم دوستان بهم پیشنهاد کردن ممکنه لانه گزینی باشه بی بی بذار که گذاشتم و مثبت شد ولی 14م آزمایش دادم تیترم 1800شد

دیگه الله اعلم  ولی اگه بودم روز یازدهم هم باید یه مقدار بتام بالا میرفت که نرفت

نه یه بنده خدایی روز ۱۱ اینا بود گقت منفی بوده روز ۱۵ رفته تا مثبته 

درد خب منم از اولش  داشتم تا الان هنوز امپول و قرص برای درد پریودی میخورم  نشاالله طبیعی ...

ایشالا خدا بخاد طبیعی بشم برام دعا کن عزیزم چون بچه اولم با iui شدم خیلی خیلی خوب بود بدون هیچ دارویی حاملگیم رو ادامه دادم 

واسه من بر اساس lmpحساب کردن اول 40 هفته داده 5بهمن.ولی بر اساس سونوی ان تی 5روز بیشترم.جنینم بلاست ...

من سزارین هستم ۱ بهمن اگه خدا بخواد 

واقعا؟؟؟؟ من که داروهام قطع کردم

اره تو نینی سایت گقت

اسم کاربریش الان یادم نیست دو نفر یکی گفت دوستم اینجور بوده 

یکی هم خودش 

دوست منم مثل شما تا دید منفیه داروهاش رو سرخود قطع کرد از ناراحتی هی پله بالا پایین رفت گریه میکرد تا خونریزی کنم 

اخه کسی که اینقدر زجر کشیده تو این راه اینکارا چیه باید صبور باشی و توکل بخدا 

چقدر خوب.من متاسفانه ایران نیستم بخاطر این مجبورم به ساز اینا برقصم...منم اگه بودم پزشکا همه دوستای ...

انشاالله هر چی خیر هست 

من که دوست دارم دیر بشه هرچند خیلی خسته ام از استراحت مطلق 

ولی وزن بچه ها کمه میترسم  حالا گفته خودتو تقویت کن چند روز دیگه برم سونو دوباره 

سلام عزیزم. ای بد نیستم. من که رفتم یه سپتوم داشتم و فیبروم که برداشت.ایشالا که خوب بوده باشه.اونروز ...

اره عزيزم منم تو نوبت نشسته بودم ديدم خيلي حامله ها رو قبلش هيسترو كرده بود

...