2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
مبارک باشه عزیزم شما میکرو کردین چندمین بار انتقال گرفت مشکلاتتون چیا بوده

اره عزیزم.من نازایی ثانویه داشتم چندسال.چندبار ای یو ای کردم جواب نداد...تنبلی تخمدان شدید داشتم.اسپرم همسرمم کمی ضعیف بود..بار دوم گرفت.باراول منفی شد.لاپاراسکوپی کردم.چسبندگی داشتم به خاطر کورتاژی که چند سال پیش داشتم و سپتوم . چسبندگی و سپتوم برطرف شد و خدا خواست دفعه دوم مثبت شدم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شادن جان ایشالا مثبت میشی من رفتم مرکزمون ماماش میگه بیا دوباره تو سیکل میکرو گفتم نمیخام چرا بررسی ...

قربونت❤

عزیزم منفی شدی؟ نمیدونستم😔

دیدی چجوری هستن؟ اصلا براشون اهمیت نداره که این همه دارو بعدا ممکنه چقدر برامون عوارض داشته باشه، فکر کن دو بار برای من جنینی انتقال دادن که رشدش ضعیف بوده فقط بار اول سه روزه بود، حالا من دو بار پانکچر شدم هربارم هایپر شدم واقعا توان پانکچر سوم رو ندارم، بجای اینکه علتو پیدا کنن ما کمتر اذیت بشیم کاری میکنن که دقیقا اذیت بشیم😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان الان از رویان اومدم دقیقا۶هفتمه اما توسونو گفت ۶هفته وپنج روز پس یعنی رشد خوبه گفت قلب ز ...

عزیزم مبارک باشه سه قلوهات😍😍😍😍 

ان شالله یکی دو هفته دیگه میری و قلب خوشگلشونو میبینی😍😍😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
والا من شنیدم دو تا شریان باید باشه  حالا منظورشون رو متوجه نمیشم  اگر رشد بچه اوکی هست ...

راستي اين وريدنافي تاثير زيادي تو رشد جنين داره؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزیزممم وای جدی میگی من استرس میگیرم  اخه دکتر تو جنبن شناس به همسرم گفته جنیناتون برق می ...

نمیدونم والا ب من ک چیزی نگفتن

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام عزیزم خیلی مبارکت باشه. کلی سورپرایز شدم. سه تا؟خدا نگهدارشون باشه

قربونت برم مرسی هنوز قلب نشنیدم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام.مبارکه عزیزم..ماشاء الله.یهو مامان سه تا نی نی شدن چه حس و حالی داره ؟!😍👶👶👶

فدای تو عزیزدلم اخه هنوز معلوم نیست قلب نشنیدم

انشالله صدای قلبشون روهم میشنوی

ممنون

شما دکترتون تو رویان کی بود سیمایی جون انشأالله بسلامتی

دکتررمضانعلی اما تیمی بودن ممنون

سلام عزیزممم وای جدی میگی من استرس میگیرم  اخه دکتر تو جنبن شناس به همسرم گفته جنیناتون برق می ...

مامان ماهک چرا بلاست انتقال نمیدی که خیالت از بابت دو قلویی راحت بشه؟ سه روزه ممکنه تقسیم سلولی کنه بشه دوقلو اما بلاست نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...