2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046195 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم خداحفظشون كنه برات  و صداي قلبشون رو بشنوي عزيزم براي ماهم دعا كن

فدات عزیزم من دست ب دعا هستم همیشه ....ممنونم هرچی خدا بخواد انشالله همون بشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مشاوره كه اول نميري، اول ميري تشكيل پرونده كه اون بايد حتما با همسرتون باشه با شناسنامه، بعدش كه ويز ...

آهادمنظورم همون تشکیل پرونده بود اونوقت خودشون دکترو انتخاب می کنن می خوام پیش یه دکتری برم که کارش خوب باشه البته اونجا کسیو نمیشناسم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان الان از رویان اومدم دقیقا۶هفتمه اما توسونو گفت ۶هفته وپنج روز پس یعنی رشد خوبه گفت قلب ز ...

شما دکترتون تو رویان کی بود سیمایی جون انشأالله بسلامتی

بچه ها من امشب خیلی داغونم ، خیلی بهم ریختم ،تا الان فقط گریه کردم ، دارم خفه میشم ، از خودم بدم اوم ...

سلام رها جان..حست کاملا طبیعیه جانم..حسادت نیست بیشتر ادم یه ترس و دلهره ای میگیره که نکنه خدانکرده من حالا حالاها باید بدوام...یاد تلاش ها و زمانهایی که صرف کرده و هنوز به جایی نرسیده میفته و ناخوداگاه دلش میگیره.منم تو این چندسالی که درگیر نازایی ثانویه بودم گذروندم این روزها رو..تو این انتقالم هرشب با گریه میخابیدم .اصلا امید نداشتم.ولی خدا بزرگتر از این حرفهاست.نی نی منو تو بهترین شرایط و زمان بهم هدیه کرد.مطمئن باش ایمان داشته باش هرزمان وقتش برسه خدا فرشته هاشو بهت تقدیم میکنه...توکل به خدا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان الان از رویان اومدم دقیقا۶هفتمه اما توسونو گفت ۶هفته وپنج روز پس یعنی رشد خوبه گفت قلب ز ...

عزیزم مبارک باشه سه قلوهات😍😍😍😍 

ان شالله یکی دو هفته دیگه میری و قلب خوشگلشونو میبینی😍😍😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بار اول سه روزه انتقال دادم آرامش جان، این سری علاوه بر دکترم که فقط جنین بلاست رو قبول داره جنین شن ...

شادن جان ایشالا مثبت میشی

من رفتم مرکزمون ماماش میگه بیا دوباره تو سیکل میکرو گفتم نمیخام چرا بررسی نمیکنید دلیل منفی شدن رو بگید میگه اسپرم ضعیف خودش باعث میشه کیفیت جنین بیاد پایین بهش گفتم پس چرا موقع انتقال گفتید کیفیتشون عالیه 8a هست و ... هیچی نمیگن فقط میگه بیا دوباره پانکچر شو

انشالله صدای قلبشون روهم میشنوی

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
بچه ها من امشب خیلی داغونم ، خیلی بهم ریختم ،تا الان فقط گریه کردم ، دارم خفه میشم ، از خودم بدم اوم ...

خب حق داری کیه که این حسو نداشته باشه حتی اگه خوشحالم باشی محاله این حسو کنارش نداشته باشی بنظرم طبیعیه مگه یه آدم چقدرطاقت داره

سلام.مبارکه عزیزم..ماشاء الله.یهو مامان سه تا نی نی شدن چه حس و حالی داره ؟!😍👶👶👶

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام عزیزم خیلی مبارکت باشه. کلی سورپرایز شدم. سه تا؟خدا نگهدارشون باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا من شنیدم دو تا شریان باید باشه  حالا منظورشون رو متوجه نمیشم  اگر رشد بچه اوکی هست ...

آمينو كه سالم بود حتي جواب سي وي اس هم خوب بود. رشدش خداروشكر فعلا خوبه . اكو قلب هم خوبه. انقدر سرچ كردم ديوانه شدم به خدا. 

وريدنافي دوتا شريان داره ولي فقط از يه شريان خونرساني داره از سمت ديگه كنتره. نميدونم به خدا فقط اميدم به خداست بيينم چي ميشه. باشه عزيدم سرچ نميكنم ممنونم ازت 😘

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

سلام عزیزممم وای جدی میگی من استرس میگیرم 

اخه دکتر تو جنبن شناس به همسرم گفته جنیناتون برق می زنه ۷۵درصد دوقلو بشن و ۲۵ درصد یه قلووو 

اخههههه از کجا می دونه اون منیکه می خوام یکی انتقال بدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود