2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
زینب جون من امروز اولین روزیه که میخوام تزریقامو شروع کنم.یه خورده سرفه میکنم و فکر کنم گلوم عفونت د ...

عزیزم همون درمان خانگی بهترین راه هست 

عفونت باید ببخشید سبز غلیظ باشه🙈🙈🙈

آویشن نخور تداخل داره ولی شلغم و آبلیمو عسل  و... عالیه

بخور تو منزل فراموش نشه با قابلمه آب جوش و عرق نعنا 

لازم هم نیست زیر پتو بری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر باید زمان ببرتا اثردارو ها ازبدنم بره ؟ اخه پس چرا میگن وضعیت جنین ها خوبه واین گریدشم که پرسی ...

حدودا دو سیکل عزیزم ولی باز از دکتر خون یا ایمونولوژیست بپرس

گلم تو آزواسپرمی اگر خودت مشکلی مثل پلی کیستیک شدید نداری مقصر اسپرم هست حتی اگر ظاهرا همه چیز اوکی باشه

سلام عزیزم.خدا دردونت رو برات نگهداره.ماشالا خیلی ناااااازه...من یک ماه پیش مطب طرازی بودم یکی از بی ...

سلام عریزم خوبی ممنون که ج دادی اره منم دیگه امیدی به پیدا کردنش ندارم باید برم سراغ همون شیاف

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ازمایش کاریوتیپ روداده ولی ازمایش دیگه ای نگرفتن چون گفتن نمیشه چون اسپرمی توازمایشش نیست که بررسی ک ...

یعنی azf هم نمیشد انجام بدن؟ 

این فاکتور بررسی آزواسپرمی هست که ببینن ژنتیکی نباشه 

میدونم کهdfi رو نمیشه انجام بدن ولی azf رو بپرس

حدودا دو سیکل عزیزم ولی باز از دکتر خون یا ایمونولوژیست بپرس گلم تو آزواسپرمی اگر خودت مشکلی مثل پل ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم  الان ما وقتی اسپرم تونمونه نیست چطور ازمایش dfiاسپرم روبدیم؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
یعنی azf هم نمیشد انجام بدن؟  این فاکتور بررسی آزواسپرمی هست که ببینن ژنتیکی نباشه  میدو ...

حتما میپرسم azf روچطورمیگیرن باازمایش خون میشه فهمید؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
بچه ها ببخشید من ترشحات سبز کمرنگ واژن دارم با سوزش واژن چیکار کنم قبلا هم پماد کلوتریمازول استفاده ...

عزیزم منم داشتم ولی بدون سوزش 

رفتم دکترم برام یک هفته آموسی سیلین نوشت 

شما هم حتما برو، سر خود کاری نکن گلم

سعی کن یا بدون شورت باشی یا پدهای روزانه نازک بذار و تند تند عوض کن، تو دستشویی هم خودتو خوب خشک کن ولی دستمال کاغذی رو خراش نده رو پوستت، فقط بذار و بردار تاخشک بشی

عزیزم منم داشتم ولی بدون سوزش  رفتم دکترم برام یک هفته آموسی سیلین نوشت  شما هم حتما برو ...

چشم

دقیقا همه اینکارارو انجام میدم ولی متاسفانه نمیدونم دلیلش چیه بعد ازدواج مدام من سوزش واژن رو داشتم ولی ترشحات این رنگی اصلا نداشتم 

حتما میپرسم azf روچطورمیگیرن باازمایش خون میشه فهمید؟

والا دوستانی که انجام دادن بیان بگن ممنون میشم چون منم نمیدونم از خون میشه فهمید روی اسپرم مستقیما انجام میشه

فقط میدونم خیلی تعیین کننده است

عزیزم یه سوال دارم شما الان چه قرصایی میخورین؟؟ من از اول بارداریم تا الان یدوفولیک خوردم حالا من ...

راستش یدوفولیک رو ک ب من قبلدانتقال گفتن نخور. فقط اسید فولیک.

قبل از بارداری و تا ۱۲ هفته میخوردم.اسید فولیک ۱ رو.

بعدش اسید فولیک ۵ داد.

از پرینالوژیستم پرس و جو کردم گفت اشکال نداره بخوری ، چون دو قلو هستند. البته من یه مدتی یک روز درمیون میخوردم.

پره ناتال نمیخوری؟ اون توی خورش داره کمی اسید فولیک.

فک کنم برلی یک قلویی کافیه. اینجا بیشتر اونو میخورن.

در ضمن من نشنیدم اتیسم ، میگن بیش فعالی میاره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار