2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم یعنی واقعا هیچ علایمی نداشتی؟؟تیر کشیدن یا حالت پریودی هیچی نداشتی؟؟ انشاءالله خدا از دهنت بش ...

نه والا فقط روز ازمایش حالت پریودی اونم کم

هیچی نداشتم

اصلا به علایم توجه نکن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا فقط روز ازمایش حالت پریودی اونم کم هیچی نداشتم اصلا به علایم توجه نکن

خداروشکر انقدر دیشب تو فکرت بودم خیلی مواظب خودت باش برای منم دعا کن این پری بیاد زودتر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تا الان همه هزینه های ما شده ۱۶ تومن خزینه انتقالم فک کنم ۳تومن باشه حالا یکم پایین و بالا رو نمی دو ...

ممنون عزیزم انشأالله موفق باشی چقدر سخته آدم میخواد دکترشو تغییر بده یا انتخاب کنه بین دوتا کیلنیک موندم کجا برم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اصفهان،نمیخوام اذیتش کنم برآزما یش دادن.حالا میخوام این دفعه بزارم جنینا بلاست بشند

عزیزم یه چیزی بگم اذیت شدن نداره تو این راه زن و شوهر با همن زن که بیشتر اذیت میشه هورمون وارد بدنش میشه این همه استرس و درد اصلا اینطور فکر نکن باز با دکترت مشورت کن همرو بگووو 

ولی بدون این راهی که ماها میریم دوطرفس 

ممنون عزیزم انشأالله موفق باشی چقدر سخته آدم میخواد دکترشو تغییر بده یا انتخاب کنه بین دوتا کیلنیک م ...

اره هردوش خیلی خوبه یکی و انتخاب بکن برو هدوش بنامن ایشالا هر کدوم بری نتیجه میگیری

عزیز دلم😢😢😢😢 از خدا میخوام میدونم میشنوه و میبینه که بزودی بهت بچه بده.... خیلی ناراحت شدم این ...

ممنون عزیزم،،خدا ازدهنت بشنوه انشالله با دعاهای شما😘😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من  اين هم رو ميخام هزينه هاشون هم لطف ميکني ميتوني با پست بفرستي

عزیزم درخ است دوستیم و قبول کن برام پیام بزار🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام.من امروز روز 17 انتقال هستم و خدا رو شکر مثبت بوده.درد مبهم  کشاله ران راست دارم این خطرنا ...

مبارک عزیزم.انشالله بارداری خوبی داشته باشی وبه سلامت بغل(شون)بگیری

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
من درد نداشتم. ولی یه همچین حسی بود.انگار گره میخوره زیر دل . من فکر میکردم حرکتشونه. وقتی طاق باز ...

عزیزم یه سوال دارم

شما الان چه قرصایی میخورین؟؟

من از اول بارداریم تا الان یدوفولیک خوردم

حالا منو میترسونن که بچه ات اوتیسم میشه نباید تا الان میخوردی

باید از هفته ۱۶ ففول میخوردی

میخام بدونم الان چیکار کنم که قرصای یدوفولیکم تموم شده؟؟

دیشب اسید فولیک خریدم ولی هنوز نخوردم ازشون

دکترمم یه ماه دیگه س😥

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
منم رفتم دادم كاريش نميشه كرد مجبوري 😢

لیاناجان شماهم سوال بالایی منو جواب میدی بی زحمت؟؟👆👆👆

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️