2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبول دارم عزیزم ولی خیلیا هم این جوری نبودن و حامله نشدن بعد از چند بار حتما استراحت کن یه مدت بعد ب ...

اخه دکترا هیچ کاری برای همسرم انجام نمیدن میگن جنین ها کیفیتش خوب بود ولی اینبارازمایش ایمنی وانعقادی رومیدم حتما البته تا خدا نخواد نمیشه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

بچه ها رفتم دکتر مقدار قرصمو برد بالا

بعد گفت anti tpo اصلا موردی نداره فقط نشونه اینه تیروییدت باید بیشتر چک بشه و رنجش پایینتر بیاد همین

اصلا دیگه هییچ ماری باهاش نداره یکماه دیگه ازمایش بده بیا

خیالت راحت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه آناجون.....دوباره تخمک کشی کردم اما متاسفانه دوباره جنین نشدن....اینبار جنین شناس گفت تخمک خودت ض ...

مریم جان این هم قرص خوبیه واسه بارداری تقریبا همه ویتامینهارو داره،یکی از دوستان همین تاپیک خورده بود سونوگرافی انجام داده بود کلی تخمک داشت و آندومترشم ۳ خطی شده بود

بنظرتون ابن سینا بهتره از رویان

به نظر من نمیشه مقایسه کرد هر دو مرکز درمان ناباروری هستن هر دو آمار منفی هم دارن + هم دارن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم یادمه خانومی....  انشالله که همه چی عالی پیش میره....  خدا قادر تر از این حرفه ...

آنا جان شما ازمایش ایمنی وانعقادی دادین مشکل داشتین ؟؟

بچه ها من خیلی لرز میکنم

از صبح دو لقمه نون پنیر خوردم ظهر بزور نصف رون مرغ سوخاری 

انقدر عکس غذا دیدم تا بالاخره همس کنم

که اخرم هیچی

اها ی خرما

واقعا هیچی نمیتونم

خطرناک نیست☹️

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دوستان شماهایی که چندساله منتظرهستیدازخونه بیرون میرید یاتوجمع حاضرمیشید؟اگرکسی چیزی بگه شماجوابشون ...

منم دلم نمیخواد برم توجمع خیلی هم کم میرم چون تحمل حرفای دیگران روندارم

آنا جان شما ازمایش ایمنی وانعقادی دادین مشکل داشتین ؟؟

بله عزیزمممممم.... 

کلکسیونر بودیم.... 

ایمنی و انعقادی هر دو مشکل داشت.... 

ژن غلطت خونو داشتم.... 

یعنی دارم..... 

ایمنیمم مشکل داشت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com