2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بله عزیزمممممم....  کلکسیونر بودیم....  ایمنی و انعقادی هر دو مشکل داشت....  ژن غل ...

بادارومشکل حل شد و باردارشدین ؟

منم اخساس میکنم ایمنی مشکل دارم البته اینبارحتما ازمایش میدم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من خیلی لرز میکنم از صبح دو لقمه نون پنیر خوردم ظهر بزور نصف رون مرغ سوخاری  انقدر عکس ...

ببین عزیزم میدونم چی میگی دیدم بعضیا حتی آبم بالا میارن..... 

نگران بچت نباش اون ازت تغذیه میکنه.... 

خودت تحلیل میری اونم نگران نباش ویارت بگذره جبران میکنی.... 

ببین هر چیزی که حالت رو بد نمیکنه بخور چاره ای نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان شماهایی که چندساله منتظرهستیدازخونه بیرون میرید یاتوجمع حاضرمیشید؟اگرکسی چیزی بگه شماجوابشون ...

قبلا تو جمع دوستای شوهرم میرفتیم خانوماشونم بودن همشونم ازشوهرم دیرتر ازدواج کردن دوستاش ولی دوتا بچه دارن بزرگن ماشاءالله بچه هاشون چندبار دیدم هی گفتن چرا شما بچه نمیارید بچه خوبه ما به فکر دومی هستیم اوناییکه یکی داشتن می گفتن به شوهرم می گفتن چرا اینقدر عقب موندی جلوی چشمام واقعا دیگه طاقت نداشتم دیگه تو جمعشون نرفتم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها من خیلی لرز میکنم از صبح دو لقمه نون پنیر خوردم ظهر بزور نصف رون مرغ سوخاری  انقدر عکس ...

نمیدونم چیا و امتحان کردی اما اگه اینو امتحان نکردی بکن شاید جواب بده.... 

نون سنگک رو تیکه تیکه کن بذار خشک بشه.... 

صبح قبل اینکه از جات بلند بشی همونجا خوابیده چند تا تیکه بخور یکم بگذره بعد بلند شو.... 

من خودم حالت تهوع داشتم خیلی کمک می‌کرد.... 

البته خوب برا من کلا آنقدر شدید نشد... 

اما خوب شاید همین یه کار ساده جواب بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم دلم نمیخواد برم توجمع خیلی هم کم میرم چون تحمل حرفای دیگران روندارم

عزیزم میدونم واقعا سخته اما دو راه داره یا به گوشت رو بکنی در و اون یکی دروازه.... 

یا اینکه محکم جوابشونو بدی و بگی هر وقت خودم و همسرم دوست داشتیم و آمادگیشو از هر نظر داشتیم اون وقت ترای میکنیم.... 

سلام آنا جون.خوبی عزیزم؟یه سئوال داشتم.امروز رفته بودم دکتر برام سونو ان تی بنویسه.برا آزمایش غربالگری گفت اگه امکان مالی داری الان که هفته دهم هستی برو آزمایش nifty.اگه نه تو هفته دوازدهم بعد سونو با برگه سونوگرافی برو آزمایشگاه.حالا برام این سوال پیش اومده چرا قبلا که با آی وی اف حامله شده بودم و دوقلو داشتم آزمایش niftyرو بهم پیشنهاد نداده بودند؟الان یعنی بخاطر سنم که بالای 35 ساله این پیشنهاد رو داده.36سالمه.البته دکترم رو عوض کردم اون دکتری که سر بارداری اول و آی وی اف میرفتم اون نیست.

دیرورزکه دیگه یه خانم احمق بهم گفت این داروهاودکترودواهاهم بی فایدس که ادم بزنه.هیچ به دردنمخوره.خدا ...

این بده که یکی امید آدمو ناامید کنه ولی خب بنظرم درسته اول وآخر با هر روشی فقط باید خدا بخواد من وقتی میکرو کردم خیلی امید داشتیم قبل میکرو می گفتم کاش از همون سال اول میکرو می کردم وقتمو تلف نمی کردم در حالیکه وقتی منفیشد میکرو فهمیدم فکرم اشتباه بود فقط باید خدا بخواد ما هیچکاره ایم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بادارومشکل حل شد و باردارشدین ؟ منم اخساس میکنم ایمنی مشکل دارم البته اینبارحتما ازمایش میدم

عزیزم من برا انعقادی 3-4 ماه قبل پانکچر دار خوردم ب 6 و 12 و فولیک 5....

از روز انتقالم انوکسوپارین داشتم..... 

برا ایمنی قبل شروع سیکل یعنی با آل دی گردنی واون شروع شد و بعدش سرم آی وی آی جی داشتم تا ماه 6 بارداری هر 4 هفته یه بار....