2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شما کدوم مرکز رفته بودین ؟

عزیزم مرکزی که من رفته بودم شهر گچساران بود و خصوصی بود خودشون دلال داشتن .هرچند من اومدم تهران و نتیجه گرفتم و نیازی به جنین اهدایی نشد اصلا

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ببخشید من الان اولین آمپول پروژسترون رو زدم، خانمه گفت بعدش خیلی اذیت میشم و حتما باید کیسه آب گرم ی ...

یکمی جاشو بمال.یکمی سفت و دردناک میشه ولی نه خیلی

من 25تازدم.قبلشم دو هفته هاش،ام جی و چیزای دیگه

دیگه با سن ندارم من

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قزوین مرکزناباروری نداره بایدبرم تهران .حالانمیدونم کجابرم .میگن ابن سینا باشریعتی خوبه ولی من هنوزن ...

ابن سینا خصوصیه 

شریعتی دولتی

اول باید ببینی چجوری مییخواهی

من خودم شریعتی میرم

خانوما تو نینیسایت چندروز پیش یه خانومی گفتم میکروی موفق دلشتن تو مرکز رویان تهران که هزینشم 4 ملیون شده بود بنظرم خیلی خوب بود هزینش من اینجا تو شمال نزدیک 8 ملیون دادم حالا واقعا رویان خوبه از همه نظر

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم مرکزی که من رفته بودم شهر گچساران بود و خصوصی بود خودشون دلال داشتن .هرچند من اومدم تهران و نت ...

خداروشکرالان بارداری؟من میخوام دولتی باشه هزینه هاشم بتونیم بدیم .

*ویتامین های گروه ب* این قسمت رو جا انداختم🙈🙈🙈

زینبی جون من چه ویتامینایی بخورم که اثر اون هورمونای میکرو رو از بدنم بیرون کنم زودتر

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم...فدات بشم...خوبی ؟نی نی خوبه؟ نه خوب نشدم متاسفانه.معدم بشدت حساسه هنوز.عزیزم دقیقا تا ...

من تا هفته 23 حالم بهم خورد😣😣😣🙈🙈🙈

ولی از هفته 16 به بعد خیلی بهتر شدم از هفته 13 هم سرم رو قطع کردم ولی روزی یکی یا دوتا دمیترون رو تا هفته 23 داشتم، یا قرص زنجبیل و... 

البته آزمایش gtt (تحمل گلوکز) رو دوبار رفتم انجام بدم، هر دو بار حالم بهم خورد، باز داشت معده ام حساس میشد که جلوش رو گرفتم

ولی الان کاملا نرمالم خدا رو شکر، ان شاء الله حتما خوب میشی عزیزم حسابی به خودت برس، کباب عالیه برات

میشه بپرسم مشکلتون چیه ؟شریعتی خوبه ؟

بدک نیس.دولتیه دیگه.خدمات ضعیف 

ولی خب پانکچر و انتقال من با دکتر اقاحسینی و ال یاسین

بود.این دوتا خودشون مرکز خصوصی امید رو دارن

پس دکتر مهمتره تا بیمارستان