2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
با ۹۰۰ زیاد چیزی نمیبینه ها دوست من با ۸ هزارم دکتر ندید کلی استرس داد بش

آره معلوم نیست 

فکر کن جنین تازه وقتی 6 هفته و دو روز شد میشه 5 میلی متر

حالا بماند دستگاه همون رو ممکنه کوچکتر نشون بده، همش میگم چه جور قلب رو تو اون ابعاد می بینن

واسه خودم یادمه بزرگنمایی دستگاه رو 8 یا 10 برابر کرد، تازه تونست 3 میلی متر اندازه بزنه جنین رو 

موندم چه جور قلب دید!!!! 

ساک بارداری 3 میلی نیست اوم موقع خود جنین منظورمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیزم دیروز رفتم مطب دکترم،سونو کرد ساک و یه جنین کوچولوی😍 ۲ میلی متری دید،خ ...

عزیزم خیلی مبارکه . من خارجیشو ( سیکلوژست ۴۰۰ )دو بسته استفاده نشده تو یخجال دارم سری آخری که خریدم دکتر گفت  لک نداری دیگه شکر خدا نیازی به استفاده نیس . اگه تهرانی و میخوای برات بفرستم 

آره معلوم نیست  فکر کن جنین تازه وقتی 6 هفته و دو روز شد میشه 5 میلی متر حالا بماند دستگاه هم ...

بنظرت عزیزم همون دم هفته دیگه که گفته برم؟ 🙈یا زوده

طبق محسابه امروز میشه ۵هفته و ۱ روز 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام گلم، ببخشید شما چ مشکلی داشتین؟ 5 شنبه دیگه انتقال دارم، شوهرم مشکل داست، خودمم سال پیش فیبروم ...

عزیزم من مشکلی نداشتم.

همسرم ضعیف بودن.

من جز پانکچر عملی نداشتم.

پارسال انتقال دادم ، بعد سقط شد.

الان بار دوممه.

شوهرم عمل نکرد.

چند ماه پیش رفت دکتر ، گفت اگر طبیعی بچه میخواین ، بیا عمل کن.با این اسپرم نمیشه، شاید بعدا بشه.

اگر نه ، بیخیال شو.

ما هم دیگه بیخیال شدیم.

گفتیم همش باید جلوگیری کنیم بعدا. چ کاریه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار