2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
الهام جان از خدا میخوام که به زودی همین امسال پای سفره هفتسین نی نی تو شکمت باشه🙏😍😍😘😘

مرسی یلدا جون قربونت برم انشاءالله ..خدا خودش دامن همه منتظرا رو سبزکنه آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم ان شاالله بقیه اش هم عالی طی بشه آره دیگه تو سن بارداری شما انقباض های براکستون (کاذب،) ...

سلام به همه گی

زینب جون منم رو فرنگی معذرت می خوام یبس میشم واسه همین از اولش ایرانی رفتم می خوام بشینم پاشم دستگیره در یا خود شیر دستشویی می گیرم همین طوری یبس نشده بواسیرم زده بیر‌ن یبس بشم چ میشه دکتر ی کرمی داده ولی فکر نکنم تا زایمان نکنم خوب بشم فشار میاد ب هرحال ب مقعد 

خدا کنه این چند هفته هم بگذره به موقع بیان جوجه ها من هفته34الان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساناز جان من اصلا نمیتونم توالت ایرانی برم و فرنگی میرم اگه میتونی این ۲ماه و حتما فرنگی برو فشار به ...

اره  عزیزم درد  ک ندارم اون حالتم همیشه نیست ولی هست بیشترم پامیشم از جام حسش می کنم این حالتو انگار زیر دلم می گیره قشنگ 

تاریخ انتقال یعنی چه روزی از ماه بوده، شما فکر کنم گفتی 13م آذر انتقال دادی، خوب حساب کن تا امروز می ...

مرضی یادت نره من ننه شدم بشینی برا منم حساب و کتاب کنیا  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چه جالب برای من رو همه جا با lmp حساب میکنن

سلام دوستم فکر کنم شما هم تبریز هستین برای سونو کجا میرین

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام عزیزم ان شاالله بقیه اش هم عالی طی بشه آره دیگه تو سن بارداری شما انقباض های براکستون (کاذب،) ...

زینب جون من پنج شنبه صبح انتقال دادم و غروب ترشحات قهوه ای داشتم و تا امروز که روز چهارم انتقالمه بازم بعضا دارم ..آخه بگو انتقال این شکلی تا حالا دیدی؟؟نمیدونم چیکار کنم پروژسترون هم آمپول هم شیاف دارم ..آسپرین و آنوکسپار دارم که آسپرین دیگ نمیخورم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام به همه گی زینب جون منم رو فرنگی معذرت می خوام یبس میشم واسه همین از اولش ایرانی رفتم می خوام ب ...

سلام 

طبیعی هستی یاسزارین؟کدوم بیمارستان میری؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چه جالب برای من رو همه جا با lmp حساب میکنن

ولی توی گروه دوقلو و ۳ قلوها ک هستم همه میگن تاریخ زایمانشون با سونو هماهنگ بوده.

منم ده روزی سونو با انتقالم فرق داره. سونو جلوتره.

البته احتمالا دلیلش اینه دوقلو ها رشدشون زودتره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرضی یادت نره من ننه شدم بشینی برا منم حساب و کتاب کنیا    

رو جفت چشام عزیزم، با کمال میل 🌹🌹🌹🌹

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
زینب جون من پنج شنبه صبح انتقال دادم و غروب ترشحات قهوه ای داشتم و تا امروز که روز چهارم انتقالمه با ...

انشاالله که لانه گزینیه الهام جون😍😍😍 باور کن لک دیدن خیلی بهتر از ندیدنشه، به فال نیک بگیر❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانما آمپول پروژسترون و آمپول دو نافیه ناکسپرین هر دو یخچالی هستن؟ چون از داروخونه پرسیدم گفت نه ول ...

نه عزیزم نیاز به یخچال ندارن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...