2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
نه والا دو روزم هست خونه عمم بودیم یادم نبود  جمعه شبم دوتا پروژسترون زدم

چند روز طول میکشه من معمولا چهار یا پنج روز بعدش میشم 

پریود بشی باید بری دکتر یا خودت ال دی رو شروع میکنی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز طول میکشه من معمولا چهار یا پنج روز بعدش میشم  پریود بشی باید بری دکتر یا خودت ال دی ر ...

نه گفت از سوم‌پری بخورم 

بنظرت فردا نرم؟اگه تا ۴شنبه نشدم ب م؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه گفت از سوم‌پری بخورم  بنظرت فردا نرم؟اگه تا ۴شنبه نشدم ب م؟

نه صبر کن تا پری بشی، پروژسترون زدی حتما میشی خیالت راحت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند روز طول میکشه من معمولا چهار یا پنج روز بعدش میشم  پریود بشی باید بری دکتر یا خودت ال دی ر ...

جمعه دکتر تو ابن سینا زنگ زدم گفت دوتا پروژسترون بزن منم رفتم بگیرم کسی بدون نسخه نمیداد رفتم دکتر عمومی براش توضیح دادم برام ۴تا نوشت گفت دوتا بزن اگه نشدی تو ۴۸ ساعد اون دوتارم باهم بزن بنظرت بزنم؟

انشاالله که لانه گزینیه الهام جون😍😍😍 باور کن لک دیدن خیلی بهتر از ندیدنشه، به فال نیک بگیر❤

شادن جون قربونت برم انشاءالله خدا از دهنت بشنوه ..آخه چهار روزه ..علایم هم ندارم اصلا ..کلا بیخیال شدم گفتم اگه خدا بخواد میده دیشب رفتم خونه مادر شوهر و مامان..امروز هم رفتم خونه مامان بازم ..تو خونه موندن خیلی سخت ..دیگ هرچی خدا بخواد..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
جمعه دکتر تو ابن سینا زنگ زدم گفت دوتا پروژسترون بزن منم رفتم بگیرم کسی بدون نسخه نمیداد رفتم دکتر ع ...

واقعا؟ ولی اینجا بدون نسخه میدن هرچندتا که بخوای

چجوری گفته 48 ساعت بعد، من تا حالا هرباری که زدم اصلا زیر چهارروز نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟ ولی اینجا بدون نسخه میدن هرچندتا که بخوای چجوری گفته 48 ساعت بعد، من تا حالا هرباری که زدم ا ...

هیجا نمیدادن همون می خوام بدونم حرف دکتر عمونی رو گوش کنم یا نه ولش کنم نزنم دیگه

شادن جون قربونت برم انشاءالله خدا از دهنت بشنوه ..آخه چهار روزه ..علایم هم ندارم اصلا ..کلا بیخیال ش ...

زنده باشی عزیزممم😘😘😘

روز چهارم خوبه دیگه، راستی جنین چندروزه انتقال دادی؟

تو خونه سخت میگذره بازم میری جایی زودتر میگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جهاد دانشگاهی قم هزینه هاش چطوره؟ دکتراش رسیدگیشون چطوره؟

منم رفتم جهاددانشگاهی.گفتن همه کاراتواینجامیکنیم براانتقال باید بری تهران حدودا ۱۵تومن میشه .برا قم چطوره ؟همه چیزش همونجا انجام میشه ؟

هیجا نمیدادن همون می خوام بدونم حرف دکتر عمونی رو گوش کنم یا نه ولش کنم نزنم دیگه

به نظر من نزن آخه دو روز خیلی کمه پروژسترون اثر کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها جواب آزمایش غربالگری اول چقدره حاضر میشه؟ دیگه نمیتونم هوای تهران رو تحمل کنم 😔😔 چقدر ما تهرانیا بدبختیم. 

کسی با نوشین محمدی nt داشته؟ هم از رستاک هم از محمدی برا ۵شنبه وقت دارم. فردا میخوام زنگ بزنم ببینم کدوم قبول میکنه همین فردا برم سونو. بعد بریم یه جایی گم شیم! 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
زنده باشی عزیزممم😘😘😘 روز چهارم خوبه دیگه، راستی جنین چندروزه انتقال دادی؟ تو خونه سخت میگذره با ...

مرسی شادن مهربونم..جنینام سه روزه بودن ..از روز اول لکه دارمااا تا الان

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏