2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم.انشالله خدا دلشادمون کنه ومعجزه شو نشونمون بده

فداات🌹

الهی آمین🙏🌸

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ولی توی گروه دوقلو و ۳ قلوها ک هستم همه میگن تاریخ زایمانشون با سونو هماهنگ بوده. منم ده روزی سونو ...

آره خوب منم طبق حساب سونو که با Lmp  هست دو هفته جلوتر از زمان انتقال میزنه

مرسی یلدا جون قربونت برم انشاءالله ..خدا خودش دامن همه منتظرا رو سبزکنه آمین

فداات🌹

الهی آمین🙏🌸

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
چطوری شادن جون خوبی؟

خوبم عزیزم، شما خوبی؟ پری خانوم تشریف فرما شدن یا نه؟😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ولی توی گروه دوقلو و ۳ قلوها ک هستم همه میگن تاریخ زایمانشون با سونو هماهنگ بوده. منم ده روزی سونو ...

مرجان جون كدوم تايپيك ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خوبم عزیزم، شما خوبی؟ پری خانوم تشریف فرما شدن یا نه؟😅

خداروشکر 

نه والااا نمی دونم واقعا این یعنی چی اه رو مخه مسخره کرده من و  حالا کاش می خواستیم نیاد 😒😒😒

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خداروشکر  نه والااا نمی دونم واقعا این یعنی چی اه رو مخه مسخره کرده من و  حالا کاش می خوا ...

استرس نداری احیانا؟ آخه تاثیر میذاره ها

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...