2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ببخشیدچرامیگن قبل تخمک کشی دوغ وماست نخورید؟روچی تاثیرمیزاره؟

عزیزم من طبعم سرده بخاطراون نمیخورم رحمم سرده

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قزوین مرکزناباروری نداره بایدبرم تهران .حالانمیدونم کجابرم .میگن ابن سینا باشریعتی خوبه ولی من هنوزن ...

خانمی منم قزوینم جهاددانشگاهی هست مرکز ناباروری

ولی من رفتم دیدم وقتمو تلف میدن دیگه نرفتم الان میرم قم جهاددانشگاهی

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
من تا هفته 23 حالم بهم خورد😣😣😣🙈🙈🙈 ولی از هفته 16 به بعد خیلی بهتر شدم از هفته 13 هم سرم رو قط ...

زینب خانم دیدم یه جانوشته بودین طبعتون سرده

منم سردم الان ماست وچیزای سردو گذاشتم کنارنمیخورم

بنظرت بعدانتقال که میگن دوغ ولبنیات زیادبخوری هایپر نشی اشکال نداره مصرف کنم یوقت باعث نشه سرد بشه جنینا نگیرن...شماخوردی؟چیکارکردی هایپرنشدی؟

من تازه میخوام شروع کنم باید برم ازروز سوم که میشه پس فردا برای گرفتن دارو و سونو

سلام دوستای من، امروز رفتیم مطب دکتر امیرجنتی، اولین دکتری بود که روراست مشکل شوهرم را گفت، دوباره واسش آزمایش نوشت، دی اف ای هم نوشت، گفت که احتمال خیلی کمی داره شما طبیعی باردار بشین ولی آزمایش ها را بیارید ببینم چیکار میتونم بکنم و گفت خانم هم ،هم زمان فریزهاشو انتقال بده و موازی جلو برید تا اتلاف وقت کمتر بشه، من که از برخوردش راضی بودم! راستی شوهرم هیدروسل هم داره، به عملش اشاره کرد ولی تا حالا کسی در مورد عمل این قضیه چیزی نگفته بود به ما، دوستانی که پیش همسرشون پیش امیرجنتی رفتن راضی بودین؟آیا از اون دکتراس که تجویز الکی عمل میده؟ آیا از عمل هاش راضی بودین؟

چقدر حرف زدم...

مرسی

سن بارداری رو چجوری حساب میکنی؟

١٤ رو با سن جنين با روزهاي بعد انتقال  عزيزم جمع ميكني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیرممم نه استرس نداشته باش ایشالا عالی پیش میره همه چی

ماهک جان شماهمونی که توتاپیک فاطمه ناز(سلی)بودی؟

نه بابا محل نده، یه کم قرآن بخون  این جور افراد قابل اعتماد نیستن تازه خطرناک هم هستن گاهی

زینبی جون من جمعه با ابن سینا تماس گرفتن بهم دکتر گفت دوتا پروژسترون تو یه سرنگ بزن اگه باز پری مشدی بیا 

رفتم که دکتر داخای برام نسخه بنویسه بهش گفتم گفت این دوتا رو بزن دوتا دیگم اگه تا ۴۸ ساعت نشدی باز بزن چیکار کنم بزنم؟ یا فردا برم پیش دکترم؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه گلم حتی خیلی از مامان های اینجا بچه اولشون رو با وجود همون غلظت خون دنیا آوردن ولی چون خودت خیلی ...

زینبی جون یه سوال دیگه🙈من از خواهرم پرسیدم گفت به خاطر پریودای سنگین آهنش کم میشه مشکل خاصی نیست ولی گفت یه خواهر دیگم با یکی از نوه هامون تالاسمی مینورن اون مشکله الان؟ اون خواهرمم که تالاسمی مینوره دوتا بچه داره خودش�😕

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕