2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
[QUOTE=116825821]عزیزم جنین اهدایی دوستم داشت و میگفت نمیخواد، همهشونم گرید a بودن و عالی[/QUOTمن قز ...

یعنی جنین آماده با کیفیت داره ،فکر کنم گفت ۷ تا ، و گفته بود بدون پولی واگذار میکنه چون دیگه نمیخوادشون 

عزیزم جنین اهدایی دوستم داشت و میگفت نمیخواد، همهشونم گرید a بودن و عالی

عزیزم جنین اهدایی روالش این طوری نیست که خودخ انتخاب کنی به کی بدی. شما اهدا کنی مرکز خودش تصمیم میگیره جنین شما رو به کی بده بخاطر قوانین ارث و میراث این طوریه فکر کنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم .ولی نمیدونم ازکجاشروع کنم کجابرم 

عزیزم فکر کنم به مراکز ناباروری باید مراجعه کنی و تایید بشه همسرتون هیچ اسپرمی نداره بعد شما رو معرفی میکنن برا جنین اهدایی.میدونم کار دادگاهی داره یعنی باید نامه مرکز رو ببری دادگاه و اونجا دادگاه باید شایستگی شما رو واسه گرفتن جنین اهدایی تایید کنه بعدش هم میرین تو صف انتظار برا گرفتن جنین اهدایی که میتونه طولانی یا کوتاه باشه‌.حالا بعضی مراکز خودشون چند تا دلال دارن که براشون جنین اهدایی جور میکنه و شما فکر کنم نمیخواد زیاد منتظر بمونی.اینا رو که گفتم هم مرکز قبلی به من گفتن آخه بهم گفتن باید برم جنین اهدایی بگیرم ولی شرایط اسپرم شوهرم اونقدر بد نبود که برم برا جنین اهدابی.

نمیدونم هم دقیق که این روند همین طوریه که گفتم یا نه اما میدونم کار دادگاهی داره.یسری کاغذبازی اداری.اینم بگم فکد کنم خود جنین اهدایی باید هزینه بدی درست مثل تخمک اهدایی که هزینه میدی.وقتی هزینه رو دادی و جنینا مال شما شدن میری تو سیکل انتقال و داروها رو مصرف میکنی تا زمانی که بخوان انتقال بدن.

بازم میگم من این مراحل رو انجام ندادم.یسریش رو مرکز قبلی برام توضیح داده.شما مراجعه کنی به مراکز ناباروری خودشون کامل روندش رو برات توضیح میدن

نه گلم، گلو درد دارم، 5 شنبه انتقال دارم

حرف زده.من پانکچر شدم سه روز بعد انتقال.بعد پانکچر گفتن یه هفته سفکسیم بخورم.الان بعد انتقالم گف بخور

هنوز انتقال ندادی امشب قرص سرماخوردگی بخور

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خانما روز اول انتقال میشه که دل درد داشته باشین؟طبیعیه؟؟؟

من دیروز انتقال دادم.یکمیییی دلدرد دارم.میره و میاد

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
یعنی جنین آماده با کیفیت داره ،فکر کنم گفت ۷ تا ، و گفته بود بدون پولی واگذار میکنه چون دیگه نمیخواد ...

همین سه یا چهار ماه پیش بود یکی از دوستان تو همین تاپیک تعیین جنسیت کرده بود که همشون دختر بودن گفت نمیخوامشون.بعد انگار همونجا یه خانمی دنبال جنین اهدایی بود بهش گفته بود من میخوامشون با هم میرن پیش مسئول اونجا و میگه میخوام جنینام رو بدم به این خانم ولی بهش گفته بودن که نمیشه اینطوری .شما نمیتونی انتخاب کنی جنینا رو به کی بدی.