2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم..مرسی از احوالپرسیت..نه متاسفانه 😥 خودتو نی نی خوبید؟رفتی غربالگری؟

عه چه بد. آره شکر خدا. تهوع دارم هنوز. غربالگری نرفتم. تو کجا رفتی؟ من سونو رستاک وقت گرفتم، از هم میخوام برم دنا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
زینب جان متاسفانه مجدد منفی شدم دیگه حال و حوصله میکرو ندارم دو بار انتقال دادم هر بار سه تا جنین دی ...

آره گلم یادمه، ان شاء الله خدا حفظش کنه 

یادم نیست بهت گفتم یا نه ولی یه طب سنتی برو 

Iui هم میتونی حتی تا 6 دفعه انجام بدی مجدد

گاهی با سطح درمان خیلی ساده بدن بهتر جواب میده تا پیچیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم چی بهش بدم میشه توضیح بدی؟  دیگه حالم از میکرو و مراحلش بهم میخوره  نمیرم اصلا ...

مدیه جون قربونت برم بخدا خیلی ناراحت شدم منفی شدی منتظر جواب مثبت بودم..انشاءالله خودت طبیعی حامله بشی عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ببخشیدقرص فمیبیون براچی خوبه؟اگه دکترندادمیتونم خودم بگیرم بخورم قبل انتقال؟

قرص فمیبیون چیزی نیست جز فولیک اسید 400 و چند تا دیگه از ویتامین ها

فقط گرونه و اگر ننوشت میتونی بخری، اگر هم نگیری مهم نیست، همون فولیک ساده کافیه

نههههههههههه😱😱😱😱😱😱😱 یعنی ممکنه من طبیعی باردارشده باشم😢 الهام جان خدا از دهنت بشنوه 😢 دیش ...

یلدا جون انشاءالله خدا صدایی مامانتو شنیده ..دو روز دیگ بیای خبر خوش بدی خوشحالمون کنی ..خدا پدرتونو رحمت کنه عزبزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
یلدا جون انشاءالله خدا صدایی مامانتو شنیده ..دو روز دیگ بیای خبر خوش بدی خوشحالمون کنی ..خدا پدرتونو ...

فدای تو عزیزم خدا رفتگان شما و تمام اسیران خاک بیامرزه...انشالله هرپی خیره پیش بیاد ...

به خدا اونقدر خوشحال میشم کسی میاد اینجا خبر مثبت شدنشو میده..خدایا تمام منتظرای اللخصوص این تاپیک و نی نی سایت مادر کن منم همینطور و تمام منتظرا ...🙏🌹 الهی آمین 🌹🌸چون من میفهمم چقدر تلخه بدون بچه زندگی کردن 😢

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مدیه جون قربونت برم بخدا خیلی ناراحت شدم منفی شدی منتظر جواب مثبت بودم..انشاءالله خودت طبیعی حامله ب ...

فدای شما قسمت نبود دیگه من از میکرو متنفر شدم بار چهارمم بود در واقع 

ایشالا شما مثبت بشی ❤️

یلدا جون انشاءالله خدا صدایی مامانتو شنیده ..دو روز دیگ بیای خبر خوش بدی خوشحالمون کنی ..خدا پدرتونو ...

الهام جان از خدا میخوام که به زودی همین امسال پای سفره هفتسین نی نی تو شکمت باشه🙏😍😍😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

سلام خانما، زنگ زدم به مطب دکترم گفت هیچ دارویی مجاز نیستی ولی من دیروز دو تا قرص سرماخوردگی خوردم که دیگه بهش نگفتم، گفت فقط شربت پرگناکلد بگیرم بخورم، کسی خورده تاثیر خوبی داره؟ 

آره گلم داپلر رفتم ولی نه اون مدل که برای جنین ضرر داره  تازه یادمه صدای قلب هم نذاشت و یه مدل ...

پس منم با خيال راحت برم؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم