2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .من ۲۵سالمه .دوساله اقدامیم .شوهرم از دادازواسپرمه .براثرتصادف بیضه هاشم ازبین رفته .دکترگفته ج ...

عزیزم جنین اهدایی دوستم داشت و میگفت نمیخواد، همهشونم گرید a بودن و عالی

سلام عزیزم...فدات بشم...خوبی ؟نی نی خوبه؟ نه خوب نشدم متاسفانه.معدم بشدت حساسه هنوز.عزیزم دقیقا تا ...

عزیزم انشاله زودتری بهتر بشی......

نمیدونم چرا همش یاد سختی پانکچرو هایپر شدنت و الانم ویار وحشتناکت میوفتم سرم درد میگیره.....انشاله زندگیت به روال طبیعی برگرده....از خدا میخوام پسرت صبور صبور باشه بعد از دنیا اومدن😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
زینب جان متاسفانه مجدد منفی شدم دیگه حال و حوصله میکرو ندارم دو بار انتقال دادم هر بار سه تا جنین دی ...

عزیزم به نظر من اگر فقط اسپرم ضعیفه...شوهرتو تقویت کن...من بشخصه تاثیر ویتامین ای رو خیلی دیدم....مکمل ها رو بگیر بده بخورند....

بجای هزینه کردن دارو و پانکچر ای وی اف...انقدر تقویتش کن انشاله طبیعی باردار بشی....اگرم نشدی با تقویت های مدوامت دوباره ای یو ای کن.انشاله که طبیعی باردار بشی.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

[QUOTE=116825821]عزیزم جنین اهدایی دوستم داشت و میگفت نمیخواد، همهشونم گرید a بودن و عالی[/QUOTمن قزوینم .تاب حالم ب هیچ مرکزناباروری نرفتم .این اصطلاحی ک استفاده کردین رو نیز نفهمیدم چیه 

سلام .من ۲۵سالمه .دوساله اقدامیم .شوهرم از دادازواسپرمه .براثرتصادف بیضه هاشم ازبین رفته .دکترگفته ج ...

من نمیدونم روند مراکز دولتی رو....انشاله بزودی شروع کنی و نتیجه بگیری

سلام عزیزم...فدات بشم...خوبی ؟نی نی خوبه؟ نه خوب نشدم متاسفانه.معدم بشدت حساسه هنوز.عزیزم دقیقا تا ...

سارا جون بارداری قبلیتم اینجوری بودی؟ درسته خیلی دوست دارم مامان بشم ولی همیشه میگم خدایا بارداریه راحتی داشته باشم آخه اینجوری واقعا سخته من یه هفته بعد از پانکچر تهوع داشتم کلافه شده بودم دیگه وای به دو سه ماه، خدا کمکت کنه عزیزم😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم به نظر من اگر فقط اسپرم ضعیفه...شوهرتو تقویت کن...من بشخصه تاثیر ویتامین ای رو خیلی دیدم....مک ...

مرسی عزیزم چی بهش بدم میشه توضیح بدی؟ 

دیگه حالم از میکرو و مراحلش بهم میخوره  نمیرم اصلا حوصله ندارم 

اي بابا☹️ خداروشكر كه دخترت رو داري و خداحفظش كنه برات.

قربونت برم امیدوارم شما بتای عالی داشته باشید

از دیروز که داروهامو قطع کردم تمام علایمم رفت نه کمر درد نه دل درد نه تب و لرز هیچ انگار زنده شدم