2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
مرسی عزیزم.اینم از شانس منه.تو این مدت حواسم بود انتقال دارم سعی کردم مراقب خودم باشم اما این شد نتی ...

منم دقیقا خیلی مراقب بودم، خیلی الکی گلو درد گرفتم و ناراحتم، ایشالا که مشکلی برا شما هم پیش نیاد و الان خوب شده باشین، خدا خودش کمکمون کنه

عزیزم اگر تحت نظر دکتر باشی خیالت راحت فقط بگو بهش تو چه مرحله ایی هستی و اسم دقیق داروهات هم بگو&nb ...

سلام، زینب جون، منم گلو درد دارم، خیلی ناراحتم، 5 شنبه انتقالمه، موندم چیکار کنم، تا حالم خوب بشه، ☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانماای گل، من با این گلو درد چیکار کنم، واقعا از دیروز همینجور رو اعصابمه، 5 شنبه انتقال دارم، واقعا نمیدونم چیکار کنم، اگه چیزی میدونین یا تو شرایط مشابه من بودین لطفا کمک کنین

فردای یلداتون مبارککککککک  

اولین روز زمستان سال یکهزار و سیصد و نود وهشت  موباره

کم کم خودتون ر برای خونه تکونی عید آماده کنید  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم یواش یواش رکورد های گینس رو باید جابجا کرد😉😉😉😉 من هفته 14 هم میگفتن زوده و سخته برای صدای ...

اتفاقا منم فکر میکردم ادراره. خانومه گفت خونه.  

دیشب مادرشوهرم به همه گفت. اعصابم رو خورد کرد. نمیخواستم قبل غربالگری کسی بدونه.  دو روز بود بهش گفته بودم.  کله پوک!!! اصن شعور ندارن به خدا. اونوقت مامانم دو ماه به بابام نگفت 😔

بهش تاکید کرده بودم نمیخوام جاریم بفهمه، اونوقت جلوی ۱۰ نفر ادم میگه،  به فلانی نگید!! به خدا کارد میزدی خونم در نمیومد. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم اگر تحت نظر دکتر باشی خیالت راحت فقط بگو بهش تو چه مرحله ایی هستی و اسم دقیق داروهات هم بگو&nb ...

مرسی فدات

رفتم یه سری دارو برام نوشتن اما زنگ زدم دکترم تایید نکرد تهش فقط یه آموکسی سیلین برام باقی موند😕

سلام خانماای گل، من با این گلو درد چیکار کنم، واقعا از دیروز همینجور رو اعصابمه، 5 شنبه انتقال دارم، ...

خوب از دکترت بپرس دارو بگیر تا ۵ شنبه خوب شی. توصیه های همیشگی: مایعات گرم خیلی خیلی بخور‌ هر روز دوش اب گرم بگیر ، تو حموم با سرم شستشو بینی و دهانت رو بشور، اومدی بیرون قشنگ خودت رو خشک کن. بوخور بده. تمام. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم یه مقدار ژن غلظت خون داری که اصلا جای نگرانی نداره، تو سیکل کاملا با دارو تحت کنترل میشه& ...

سلام عزیزم خوبی؟ آره میدونم دیگه روزای آخره و حسابی سرتون شلوغه.ان شاالله قسمت ما.

آره دیروز رفتم رویان.اینقد استرس داشتم که یادم رفت بپرسم🤦‍♀️ اما سونو شدم گفتن یه فولی ۱۶ داری و وضعیت رحم و ضخامتش ام واسه روز سوم پریودی خوبه.برام دوباره مثل پانکچر سیکل بلند انتخاب کردن 😖😖 دلم میخواست همین دی ماه انتقال بدم آخه فصل امتحاناست و راحت تر میتونستیم اقوام رو بپیچونیم.این طور که معلومه انتقالم میفته تو بهمن ماه.که هوا طرف ما خیلی خوبه و همش مهمون داریم .خلاصه که حالم بدجور گرفته شد ولی خب اشکال نداره.امروز نوبت دارم پیش دکتر هدایتی که آزمایشاتم رو نشونش بدم ببینم چی میگه و باید چیکار کنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
شاید فرتیل سی ام خورده که واسه قبل انتقاله.. فرتیل سی ام قرص خوبیه واسه انتقال..نفسی هم مصرف کرده ب ...

عه سارا دنبالت میگشتم. خوبی؟ تهوعت خوب شد؟

سلام دوستای نازنین😊

منم شش ساله که منتظر فرشته های خدام که بیان زندگیمو ازاینی که هست شیرینتر کنند

ولی فعلا تا الان قسمتم نشده ولی امیدم بخودشه که بالاخره به منم فرزندانی سالم وصالح میده😍

منم منتظرم تا پریود بشم و برم سیکل میکرو رو شروع کنم

منم دعاکنید تا نتیجه بگیرم...

ممنون میشم یکم از قبل انتقال تا بعدش منو راهنمایی کنید چی بخورم چیکارکنم تانتیجه  ی بهتر بگیرم...

تو مرکز گفتن ممکنه هایپربشی و بیمارستان بستری بشی یکم تو نت خوندم چی هست ولی ممنونم میشم بگید چیکارکنم تا هایپرنشم...

زیادی نوشتم😆

باتوکل بخودش ان شاءالله همگی مادر بشیم😍🥰

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
انشالله تا دوهفته دیگه خبر مامان شدنت رو میدی

ان شالله.مرسی

دو تا کلمه خارجی عربی فرانسوی.کنار هم اصلا بهم نمیان

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر