2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046339 بازدید | 684509 پست
نه گلم قراره دوشنبه باز برم که در مورد ایمنی حرف بزنیم حتما میپرسم کدوم موردش بود بهتون میگم

شما آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادی میخواستم ببینم هزینش چقدره من انتقالم منفی شد گفتم دکترم بنویسه ننوشت میگه لازم نیست من نمیخوام جنینام هدر بره کلا دو بسته جنین دارم اگه با اینا نشه نه دیگه هزینه شو دارم نه تخمک 😭کلا پروندم بسته میشه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=116681591]من پانکچر اولم دوتا آمپول دکاپپتیل داشتم 36 ساعت قبلش، اینم همونه، بعد اینجا خوندم که پری دوم دیر می ...[/Qشادن جون

آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادی تا حالا میخواستم ببینم هزینش چقدره من انتقالم منفی شد گفتم دکترم بنویسه ننوشت میگه لازم نیست من نمیخوام جنینام هدر بره کلا دو بسته جنین دارم اگه با اینا نشه نه دیگه هزینه شو دارم نه تخمک 😭کلا پروندم بسته میشه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام نمیدونم منو میشناسید بعضیاتون یا نه میخاسم ی چیزی براتون تعریف کنم شاید مرهمی ب اون دل پر ا ...

مرسی گلم از دلگرمی که به ما دادی، انتظار من هم دو ماه دیگه 8 ساله میشه! ، ان شاالله معجزه خدا شامل همه بچه های این تاپیک بشه و همینطور شما دوست عزیز نی نی نازت سالم بغل بگیری و دلت شاد بشه

شمام موقع انتقال پی سی او بودین؟؟؟؟؟

عزیزم.منم.پی سی او بودم..نگران نباش مشکلی واس اتتفال نیست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من که روز انتقالم با شوهرم دعوا کردم نتیجه نگرفتم بعدشم که منفی شد بازم دعوا دارم نتیجه تحقیقاتت کام ...

دعواتون کامل نبود   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی گلم از دلگرمی که به ما دادی، انتظار من هم دو ماه دیگه 8 ساله میشه! ، ان شاالله معجزه خدا شامل ه ...

ایشالا مطمعن باش خدا بزودی دامنتو سبز میکنه🙏

اگه میتونی برو مشهد 

من این هدیه الهی رو از اونجا گرفتم

امیدوارم بزودی تیکرتو ببینم

ثمین عزیز انشالله این دفعه نتیجه میگیری به امید خدا. ولی اینکه میگی ۵قلوهم بشه آخ نمیگی تو دیگه به ...

ممنونم خواهری

آره والا فکرکن میگم خدایا خداوندا 12ساله منتظرم گذاشتی به حساب هر دوسال لااقل بهم بچه بده ی 6قلو بده ازت کلی راضی هم میشما.ولی خدا میگه برو بشین سرجات ثمین جون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا به من 5بهمن دادن.من دوماه آخرمو دیگه خارج از کشور رفتم.اینا 40هفته حساب میکنن و سن جنینمم حساب ...

یعنی خارج از کشور ، سزارین اختیاری قبول کردن؟ جالبه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ثمین جون امیدوارم که دیگه با این انتقال حتما چند قلو مهمون دلت بشن تا 9 ماه....چقدر شما شیرین زبونی. ...

ممنونم خواهری از لطفت/جات خالی دلقک جمعم ولی وای به روزی که اون روم برگرده دیگه میشم هاپو.اونم از نوع هاپو سیای دوبرمن.میگیرما میگیرم.  

سلام سلام

یلداتون مبارکککککککمم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستتن من یذره حالت تهوع دارم از صبح طبیعیه؟

کاملا کاملا.تا باشه از این تهوع های شیرین.برو حال کن با تهوعات.تهوع بارداریم آرزوست  

سلام دوستای گلم. عزیزان یلداتون مبارک. چه قدر دلم براتون تنگ شده. دوستتون دارم و برای تک تکتون فردای ...

سلام آنای مهربونم.یلدای شما هم مبارک الهی دردونه هات صحیح و سلامت باشن همیشه