2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
چربی سوزیه  والااا لوس کرده امشب دوتا پروژسترون زدم الانم داارم دمنوش دارچین و زنجبیل و زعفران ...

چه جالب

نه دیگه پروژسترون کارشو میسازه دیگه یه چندروز دیگه میشی حتما

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم نگران نباش، ولی دعوا رو میذاشتی واسه انتقال😅😅😅 شوخی کردم دختر خوب، دیگه استرس یا ناراحتی ...

من که روز انتقالم با شوهرم دعوا کردم نتیجه نگرفتم بعدشم که منفی شد بازم دعوا دارم نتیجه تحقیقاتت کامل نیست🙄

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا کی انتقال میدی اندفعه

والا فعلا دارم ال دی میخورم دکترم گفت 7 دی بیا آمپول سینافکت رو شروع کنم، نمیدونم چه آمپولیه تا حالا نزدم، شاید ال دی تموم بشه پریود بشم داروهای انتقالو شروع کنه، ولی اون روز بهش گفتم باید یه دورشو بخورم گفت نه حالا برم ببینم چی میگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من این سری برا تخمک کشی 45 روزه اس مرحله اش قبلا از روز دوم پریودی بود تا نهایتا 18 19 پریودی تخمک کشی میکردم .. این سری از پریودی قبلی شروع شده باز تا این پریودی ادامه داره کسی هس تو این مرحله 

والا فعلا دارم ال دی میخورم دکترم گفت 7 دی بیا آمپول سینافکت رو شروع کنم، نمیدونم چه آمپولیه تا حالا ...

اااا فک کنم باهم بشیم 

منم بیاد ال دی بخورم بعدش داروهای انتقال 

ایشالااا اندفعه مثب میشی عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من که روز انتقالم با شوهرم دعوا کردم نتیجه نگرفتم بعدشم که منفی شد بازم دعوا دارم نتیجه تحقیقاتت کام ...

عزیزم، پس فعلا رو همون تخت انتقال مانور بدیم انگار موثرتره😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوست جونیا ،چله حدیث کسا گرفتیم اگه دوست دارین تو تاپیکم اسم مینویسم ،ان شاالله همگی حاجت روا بشیم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
تو دكتر گفت ديگه از ندي؟

من سه بار آز دادم! عدد بتای اولی 49 بود، دومی 239، سومی هم 900 بود

الانم حس میکنم شکمم کمی بالا اومده اما تا سونو ندم خیالم راحت نمیشه

خــــدا امیــد من است...
به قول ثمین جون موقع دعوا و قهر ما خانوما خیلی خودخوری میکنیم وگرنه مردا عین خیالشونم نیست، یعنی من ...

اخه اگر دعوامون سر ی چیز با ارزش بود دلم نمیسوخت 

باشه شادن جون ممنون ،روعن زیتون که ندارم انجیر هم تموم کذدم ،لولشک خوذدم ی کم ،،،،الان دسشویی بودم انقدر زور زدم مرررردم ،ی دفعه لک دیدم حالا اگر انتقال داده بودن که فکر کنم از جاش کنده شده بود جنین😯😯