2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام تورک انا عزیز منو که یادت میاد قرار بود ای یو ای کنم❤کنسل شد رفتم سیکل میکرو تخمک کشی کردم ۸تا ...

عزیزم خدا بیامرزتشون انشاللله اینبار حتما مامان میشی به سلامتی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان من هم روز ششش انتقال هستم برای اولین بار اگه راهنمایی با کاری هست که کمکم میکنه ممنون می ...

عزیزم به سلامتی.مایع جات زیاد بخور و تو خونه اهسته راه برو در روز تا خونرسانی به جنین خوب باشه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها حاام بده  تهپع دارم جه کنم طبیعیه؟

طبیعیه عزیزم.

اگه خیلی شدید شد باید بری دکتر قرص ضدتهوع بده.ولی دیگه تا آخر۳ماهگی داری این تهوع رو. نی نی که بیاد تهوعشم شیرینه  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
من دکترم صاحب کشافه خیلی ها پیشش منفی شدن اصلا نمیدونم چراانتخابش کردم ...روشش هم خیلی قدیمیه باسونو ...

منم۲بار اول صاحب کشاف بودم

واقعا اصلا نمیشه باهاش حرف زد انگار بادیگارد داره تو اتاق میاد همش پرستارا حرف میزنن

من۲بارش و زیفت کردم هم ای وی اف ۲مرحله ای با لاپراسکوپی بود زیفتم🌷

دوستان سلام دكتر نصر برام ام ار اي لگن نوشته، گفته  بيمارستان عرفان انجام بدم     ...

ام ار ای برای اندومتریوزت؟

باسونو مشخص شد؟

منم۲بار اول صاحب کشاف بودم واقعا اصلا نمیشه باهاش حرف زد انگار بادیگارد داره تو اتاق میاد همش پرستا ...

عزیزم پیش کدوم دکترباردارشدی؟

پیش کشاف دوبارشم منفی شد؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
راستی تو کی رفتی برای سونو بیمارستان بهمن بهمن گفت ۳ هفته بعد تاریخ انتقال

من کلا کلینیک سارا میرفتم با فروتن الان فردا اولین باره میخام بدون وقت برم بهمن

من فکر کنم ۶هفته رفتم برا قلبش از انتقال ۳۰روز بعدش🌷

راستی میدونی هزینه سزارین و طبیعی بهمن چقدره؟؟؟🌷🌷🌷🌷

عزیزم پیش کدوم دکترباردارشدی؟ پیش کشاف دوبارشم منفی شد؟

والا پیش کشاف دفعه اول انگاری مثبت شد اما انقدر خونریزی داشتم بخاطر نمیدونم لاپرا یا اینکه لولم و وسطش باز کرد چی بود که کلا اصلا جنین دیده نشد و سقط شد نفهمیدم دفعه اول چجوری سقط شد

دفعه دومم کلا منفی شدم

و اینبار رفتم پیش دکتر فروتن و دفعه اول منفی شدم و دفعه دوم داروهام و تغییر داد و خدارو شکر اینبار بعد۴بار انتقال مثبت شدم🌷🌷🌷

بچه ها کسی میدونه بیمارستان صارم الان سزارین و طبیعیش چقدره؟؟🌷🌷🌷یا بیمارستان لاله؟

ام ار ای برای اندومتریوزت؟ باسونو مشخص شد؟

بله عزيزم

والا من ٣سال يه كيست دارم( كفتن اندومترياست)، تا دقيقا قبل ويزيت دكتر نصر، سايزش هميشه زير ٢٨ ميل بوده! ( تا ١٦ هم ميرسيد!!)

روز سونو بهم گفت ٤٥ هست

تومور ماركرهارو قبلا انجام دادم، مشكلي نبوده

علايم ديگه اندومتريوز رو ندارم ، تو سونو هم جيزي غير اين كيست تشخيص نداده

ام ار اي نوشته هم وضعيت لگن مشخصه شه و هم اين كيست

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
بله عزيزم والا من ٣سال يه كيست دارم( كفتن اندومترياست)، تا دقيقا قبل ويزيت دكتر نصر، سايزش هميشه زي ...

انشالله خوب میشی عزیزم.منم نه عکس نه سونو هام چیزی ازآندومتریوز نگفتن.فقط همیشه از روز۳-۴پریودی شکم درد وکمر درد میگیرم تا روزی که پریود میشم دردام تموم میشه باز بعد۳-۴روزشروع میشن.قراره بعد دوماه دیگه لاپراسکوپی تشخیصی بشم اگه آندو داشتم همون موقع اونم بردارن.

من خودم هم شهرستانم برای نوبت گیریت کاری از دستم برنمیاد شرمنده.

من کلا کلینیک سارا میرفتم با فروتن الان فردا اولین باره میخام بدون وقت برم بهمن من فکر کنم ۶هفته رف ...

اها سن باردارينم اينجوري حساب ميكردي اون اوايل سن جنين به علاوه ١٤ به علاوه تعداد روزاي انتقال؟من كي بفهمم ٦ هفته ام؟ 

من دارو هم ندارم نهايت تا ٦ روز ديگه دارو دارم چهارشنبه ميرم بهمن چون بعدش ميخوره به جمعه 

ببين فكر كنم سزارينش ٧ تومن بشه باز دقيق رفتي از صندوق بالا فكر كنم بپرسي بهت بگن 

والا پیش کشاف دفعه اول انگاری مثبت شد اما انقدر خونریزی داشتم بخاطر نمیدونم لاپرا یا اینکه لولم و وس ...

خداروشکرکه جواب گرفتی انشالله نی نی خوشگلتوصحیح وسالم بغل بگیری

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍