2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
چربی سوزیه  والااا لوس کرده امشب دوتا پروژسترون زدم الانم داارم دمنوش دارچین و زنجبیل و زعفران ...

سلام ماهک جااان اصلا زعفرون و نبات این چیزا نخور چون دیواره  رحم به شدت ریزش میکنه و ضخامتت کم میشه 

بخاطر استرس هست که پریود نمیشی 

بزن به بیخیالی نهایت یک ماه دیر تر انتقال میدی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مشکل اصلی تنبلی تخمدان بود برای هر انتقال تخمک کشی کردم با این که ذخیره تخمدانم خوب بود ولی نمیدونم ...

عزیزم نگران نباش.... 

انشالله این دفعه جواب میگیری.... 

مام بعد دو بار منفی تازه فهمیدیم مشکل ایمنی دارم.... 

انعقادی چک کردی؟

سینافکت برای مهاره، تحریک تخمدان هم خواهی داشت. پریود بشی اونام شروع میشن.... 

پس این دفعه سیکل لا داری انشالله به این سیکل بدنت بهتر جواب میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موارد مصرف فرتیل سی ام:

- افزایش میل جنسی

- افزایش موکوس سرویکس

- برطرف کننده خشکی واژن
- تعادل PH دهانه رحم و واژن و ایجاد آمادگی جهت بارداری
- افزایش کیفیت و کمیت موکوس دهانه رحم و بهبود کیفیت آندومتر
- افزایش و بهبود جریان خون رحم و مساعد نمودن فضای رحم جهت لانه گزینی جنین

من حتی یادمه یه روز همسرم گفت هر آمپولی که میزنی من خیلی عذاب میکشم چون به خاطر مشکل منه....  ...

دقیقا شوهرمنم میگه هرامپولی که میزنی انگارباپوتک میزنن توسرمن چون به خاطرمن داری اینقدرعذاب میکشی هرچقدرم میگم این مشکل هردوی ماست بازم....

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
ان شاءالله، ممنون ولم، ان شاءالله که شما هم اینبار مثبت میشین و خبر بارداریتو میدی. خدا پشتوپناهت با ...

فدات بشم عزیزم انشاالله خدا به همه منتظرا نی نی سالم بده .. اون که صد البته صبر و تحمل و روحیه و بالا میخواد .. خدایش منم همسرم خیلی سر خوشیم یکم دلمون میگیره میریم برا نی نی خرید میکنیم کلی بهم انرژی میده 

عزیزم نگران نباش....  انشالله این دفعه جواب میگیری....  مام بعد دو بار منفی تازه فهمیدیم ...

فدات عزیز دلم .. قرار شد ازمایش انعقادی یکماه قبل انتقال بدم دکتر گفت با ایمنی بالا فقط چهار ماه باید امپول بزنی که ایمنی بدنت بیاد پایین .. قرار شد برا اواخر فروردین انتقال بدند 

فدات بشم عزیزم انشاالله خدا به همه منتظرا نی نی سالم بده .. اون که صد البته صبر و تحمل و روحیه و بال ...

ان شاءالله، خیلی هم خوب، ان شاءالله که بزودی زود لباسا رو تن بچه هاتون کنین و لذت ببرین🙏😍🙏

چشم عزیزممم😙 دست خودم نیست بس که سرم اومده آخه😕😕😕

ایندفعه فرق داره مگه امروزت مثل دیروز میگذره.هر روز یه اتفاق جدیده.اتفاق قبلی واسه یه ماه پیشه.این ماه قراره یه اتفاق جدید پیش بیاد واون مامان شدنته انشالله  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .