2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
چون مشکل ازاونه هرچی میگم ناراحت میشه خدا خودش بهمون رحم کنه

عزیزم سعی کن اینو باور کنی که مشکل من و تو نداره مشکل مال هر دو تونه! 

اگه خودت باور کنی اینو به همسرتم انتقال میدی و با حس بهتری تلاش میکنه برا هدف مشترکتون! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای قبل انتقال بهتون دادن تو مثبت شدنش تاثیر داره ؟

آره، من هنوز انتقال ندادم، نمیدونم دقیقا، از خود دکترم نپرسیدم چرا  داده، یکی بچه ها هینجا گفت برا خونرسانی به رحم خوبه، و دکترش بعد از انتقال تجویز کرده، من که بیش از 10 روزه دارم میخورم، دقیقا روز انتقالم تموم میشن

سلام عزیزم، ممنونم، یلدای شما هم مبارک باشه عزیزم  امیدوارم زندگیتون بر وفق مرادتون باشه

فدات عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من برا بار چهارم میخوام برم پانچر بشم بیاین یکم بهم روحیه بدین 😄😄😄😄

عزیزم میتونی به خلاصه بگی این چهار با چیکارا کردی؟ 

مشکلاتتون مشخص شدن؟ 

عزیزم سعی کن اینو باور کنی که مشکل من و تو نداره مشکل مال هر دو تونه!  اگه خودت باور کنی اینو ...

برای من که فرقی نداره حتی من هیچ وقت نگفتم مشکل ازتو 

اما اگه من ناراحت شم سریع بهش برمیخوره ...خیلی حساس شده حالا هم که بعد۳بارivfمنفی بدترم شده...همش میگم خدابه داد زندگیم برسه ...

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
آره، من هنوز انتقال ندادم، نمیدونم دقیقا، از خود دکترم نپرسیدم چرا  داده، یکی بچه ها هینجا گفت ...

انشاالله انتقالت مثبت میشه عزیزم. من دو بار میکرو کردم منفی شد یه دونه جنین دارم لین ماه باز میرم تخمک کشی نهایتا یه دونه یا تا جنین برام میمونه بعد انتقال دارم الان برام ازمایش ایمنی بدن نوشتن تازه مشخص شده ایمنی بدنم بالا اسپرم و جنین و میکشه قبل انتقال با دارو ایمنی رو میارن پایین .. این سری مرکز برای تخمک کشی از یه روش استفاده کرده 45 روز طول میکشه الان مغزم در حال ترکیدنه 😄😄😄😄😄😄

عزیزم میتونی به خلاصه بگی این چهار با چیکارا کردی؟  مشکلاتتون مشخص شدن؟

مشکل اصلی تنبلی تخمدان بود برای هر انتقال تخمک کشی کردم با این که ذخیره تخمدانم خوب بود ولی نمیدونم دلیل کم بودن جنینام چی بود .. دو بار میکرو کردم یه با ای یو ای .. این ماه گونال نداشتن گفتن برای تخمک کشی از سینافکت استفاده میکنیم الان 14 روزه امپول میزنم از پریودی قبل تا الان که پریودم هی سونو میشم که باز تخمک کشی کنم یه دونه جنین فریز دارم انتقالم بعد عید .. الانم فهمیدن سیستم دفاعی بدنم بالاست که نقش مهمی توباردار نشدن داره ... امیدوارم این سری بگیره 

برای من که فرقی نداره حتی من هیچ وقت نگفتم مشکل ازتو  اما اگه من ناراحت شم سریع بهش برمیخوره . ...

عزیزم میدونم فرقی نداره ولی باید اینو به همسرت منتقل کنی. مردا خیلی شکننده ترن تو این مسائل! 

برا مام اولین مشکل مشکل اسپرم رو شد.... 

حتی یادمه بعد دو بار منفی وقتی دکتر گفت باید به اسپرم اهدایی فکر کنین با اینکه همسرم سعی کرد به روی خودش نیاره اما قشنگ شکستنش حس کردم..... 

به هیکلشون و مردونگیشون نگاه نکن خیلی در مقابل این تیپ مشکلات ضعیفن.... 

باید کمکشون کنیم.... 

میدونم مام اذیت میشیم اما ما در برابر مشکلات جونسختتریم.... 

انشالله به زودی بهترین راه جلو پاتون گذاشته میشه.... 

چیکارا کردین تا الان.... 

از نطر ایمنی و انعقادی چک شدی؟ 

رحمت بررسی شده با هیسترو یا هر متد دیگه ای.... 

برای من که فرقی نداره حتی من هیچ وقت نگفتم مشکل ازتو  اما اگه من ناراحت شم سریع بهش برمیخوره . ...

من حتی یادمه یه روز همسرم گفت هر آمپولی که میزنی من خیلی عذاب میکشم چون به خاطر مشکل منه.... 

منم بهش گفتم این مشکل ماست.... 

من حتی بعضا میگفتم آز اسپرم فلانه یا آز اسپرم مون.... 

انشاالله انتقالت مثبت میشه عزیزم. من دو بار میکرو کردم منفی شد یه دونه جنین دارم لین ماه باز میرم تخ ...

ان شاءالله، ممنون ولم، ان شاءالله که شما هم اینبار مثبت میشین و خبر بارداریتو میدی. خدا پشتوپناهت باشه گلم، راه طولانیه، فقط باید صبر داشته باشیم و استرسو از خودمون دور کنیم

عزیزم میدونم فرقی نداره ولی باید اینو به همسرت منتقل کنی. مادرانه خیلی شکننده ترن تو این مسائل!  ...

واقعا واسه مردا خیلی سخته شوهرمن اعتمادبه نفسشو کلا ازدست داده حتی دیگه اما من تواین مدت تاجایی که تونستم هواشو داشتم اما خیلی حساس وزودرنج شده....

من سه بارivfشدم پیش دکترکشاف که ۲بارهم زیفت انجام داد 

که بعدا فهمیدم زیفت منسوخ شده وکاراشتباهی بوده

دکترم به ازمایش ایمنی وانعقادی وخراش وهیسترو اعتقادی نداره ....

یه بسته جنین فریزی دارم که۴تا جنین داره میخوام اگه بشه این جنین هارو بایه دکتردیگه انتقال بدم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍