2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

من سه روزه لکه بینی قهوه ای دارم و طبق دستور دکتر روزی سه تا شیاف میزنم اما هنوزم لکه بینی هستش! لکه بینی باید کلا قطع شه یا کم باشه ایرادی نداره؟؟

خــــدا امیــد من است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شانس منه

نه عزیزم شانس شما نیست پریود دوم همینه دیر میاد. منم اون زمان کلافه بودم اگه یادت باشه بعد سارا جون گفت ۱۰ روز عقب انداخته تو یه گروه دیگه هم چند نفر گفتن پریود دوم ۱۰-۱۲ روز عقب انداختن. انگار اینطوری هست که پریود اول زود میاد دوم دیر

بچه ها من دیروز پانکچر کردم ،شکمم هنوز کار نکرده ،رحمم خیلی درد میکنه جوری که بد راه میرم و وقتی میش ...

وای خیلی بده منم بعد پانکچر شکمم کار نمیکرد. صبحها ناشتا آب ولرم و انجیر و آلو بخور به سالادت روغن زیتون بزن. درد و‌ ورم و سفت شدن شکم طبیعی هست تا پریود کم و بیش داریش ولی هرطور شده سعی کن هر روز بتونی تخلیه کنی اون دیگه فشار نیاره بهت

وای خیلی بده منم بعد پانکچر شکمم کار نمیکرد. صبحها ناشتا آب ولرم و انجیر و آلو بخور به سالادت روغن ز ...

اره منم داغونم ،اصلا کل رحمم درد میکنه تو ماشین از دست اندازی چیزی رد میشم ،دیگه میخوام بمیرم از درد ،نمی دونم همه اینجورن یا من فقط اینجورم

نه عزیزم شانس شما نیست پریود دوم همینه دیر میاد. منم اون زمان کلافه بودم اگه یادت باشه بعد سارا جون ...

چی بگم خدا کنه پروژسترون بزنم بیاد سریع

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من سه روزه لکه بینی قهوه ای دارم و طبق دستور دکتر روزی سه تا شیاف میزنم اما هنوزم لکه بینی هستش! لکه ...

من اطلاعی ندارم..ولی برای من خیلی تاکید کردن که کوچیکترین لکه بینی رو بیام به ماما خبر بدم..گفتن لکه بینی حتما نشونه بدی نیست ولی نباید بیخیالش بشی..درمان داره

شما هم باز برو دکترت بگو 

چی میگی تو😤😤😤😤