2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
برای چی هست این قرص؟داروخانه هایی که داروهای ناباروری دارن رو برو؟داروخانه دکتر صادقی رفتی خیابان په ...

بمن گفته بودن بعد انتقال بگیرم مصرف کنم ک هر چه گشتم نبود...دقیق نمیدونم ولی لابد برا لانه گزینی بود ک گفتن بعد انتقال بخور...شما اهوازی هستی؟

تا خدا هست زندگی هست...
بمن گفته بودن بعد انتقال بگیرم مصرف کنم ک هر چه گشتم نبود...دقیق نمیدونم ولی لابد برا لانه گزینی بود ...

بله عزیزم من اهوازی ام،ی زنگ بزن داروخانه خلیلی ببین داره یا ن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمن گفته بودن بعد انتقال بگیرم مصرف کنم ک هر چه گشتم نبود...دقیق نمیدونم ولی لابد برا لانه گزینی بود ...

حالا دکتر من گفت قبلش بخور دیگه من یه بستشو کامل خوردم دیگه نمیدونم بعدشم خوردم یا نه دقیق یادم نیست ولی فکر کنم نخوردم، هرچند تاثیری برام نداشت😕😕😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم نگران نباش، ولی دعوا رو میذاشتی واسه انتقال😅😅😅 شوخی کردم دختر خوب، دیگه استرس یا ناراحتی ...

خدا از دهنت بشنوه ،،والا ی اخلاقای گندی بعضی مردا دارن که هیچ کاریش نمیشه کرد ،ب خدا دلم خونه ازش خ ناراحتم ،تازه الانم میگه اگر نگیره یا مشکلی باشه تقصیر توعه که اعصابمو خرد کردی منم بهش گفتم اتفاقا تقصیر تو عه هیچ وقتم نمی بخشمت😡😡😡

راستی عزیزم من ب خاطر این که شکمم کار نمیکنه الان ی شیاف بیزاکودیل گذاشتم ،اشکال که نداره؟؟؟

خدا از دهنت بشنوه ،،والا ی اخلاقای گندی بعضی مردا دارن که هیچ کاریش نمیشه کرد ،ب خدا دلم خونه ازش خ ...

نه اشکال نداده منم بعد پانکچر تا ۵روز درگیر بودم دکتر این شیاف و داد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نداشتن استرس و عادی بودن که البته واقعا کار سختیه من هنوز نتونستم به استرسم غلبه کنم و اینکه خواست خ ...

من کلاس پیلاتس و زومبا و فانگشنال میرم پس هوبی ایشالااا

هرچند پری تشربف بیارن منت میزارن رو سرمون😐😐😐

دروغ نگو من بودم نعششو از خونم پرت میکردم بیرون.مادرشوهر من خانومه تازه شوهرم میزنگه به خواهرش که دو ...

یا ابولفضل عجب عروسی هستی🤤🤤🤤😜😜😜

خدا از دهنت بشنوه ،،والا ی اخلاقای گندی بعضی مردا دارن که هیچ کاریش نمیشه کرد ،ب خدا دلم خونه ازش خ ...

به قول ثمین جون موقع دعوا و قهر ما خانوما خیلی خودخوری میکنیم وگرنه مردا عین خیالشونم نیست، یعنی من اگه با شوهرم حرفم بشه قهر کنیم عین مصیبت زده ها میشم ولی اون اینقدر بیخیالو عادیه انگار نه انگار😅

من بیزاکودیل مصرف نکردم عزیزم ولی بعیدم میدونم ضرر داشته ولی کلا سعی کن با چیزای طبیعی یبوست رو برطرف کنی چون این مشکلو بعداز انتقالم خواهی داشت، روغن زیتون با سالاد عالیه، انجیرم خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کلاس پیلاتس و زومبا و فانگشنال میرم پس هوبی ایشالااا هرچند پری تشربف بیارن منت میزارن رو سرمون😐 ...

عالیه عزیزم، فانگشنال چجوریه؟ نشنیدم تا حالا😶

آره واقعا، نه منتظرشی خیلی خودشو گرفته دیگه😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عالیه عزیزم، فانگشنال چجوریه؟ نشنیدم تا حالا😶 آره واقعا، نه منتظرشی خیلی خودشو گرفته دیگه😅😅😅

چربی سوزیه 

والااا لوس کرده امشب دوتا پروژسترون زدم الانم داارم دمنوش دارچین و زنجبیل و زعفران و هل و نبات می خورم😥😥😥

دروغ نگو من بودم نعششو از خونم پرت میکردم بیرون.مادرشوهر من خانومه تازه شوهرم میزنگه به خواهرش که دو ...

خوش با حالت واسه من جلوی جمع خانومه همه حسرت داشتنشو میخورن😕

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕