2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
عزیزممم ایشالله ایشالله میایی خبر مثبتی میدی و کلی‌ خوشحالمون میکین

همچنین خودت خواهری.

کی باید بری آزمایش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره اصلا فراموش نکن من از دو سه روز قبلش میخوام شروع کنم     آره عزیزم سه شنبه باید برم ب ...

ثمین جان با تمام وجودم از خدا میخوام ایندفعه خواست شما و خواست خداوند یکی باشه، لحظه شماری میکنم برای مثبت شدنت، خدایا تورو به بزرگیت قسم، هیچ زنی رو از نعمت بچه محروم نکن، ثمین رو هم مراد دلشو بده، آمین 🙏

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارتی بازی کردن اونجا😁من واقعا فکر نمیکردم کسی رو با ویلچر بیارن 

خیلی شاد نشو منو هم هربار با ویلچر میبرن تا دم ماشین.

بیا اینم دومین دلیل برا منفی شدنم .

اصلا بعد 16بار حسابی تجربه کسب کردما 

خداقوت ثمین  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
برای من یه روز مونده ب موعدم ۹۷۴بود بنظرشما امکان دوقلو بودن هست؟ واینکه ۷دی باید سونو بشم دل تو دلم ...

سیمایی جان الان دیدم پستت رو.مبارکت باشه خواهری انشالله که دوقلو باشه وای که من عاشق دوقلوام    

خیلی شاد نشو منو هم هربار با ویلچر میبرن تا دم ماشین. بیا اینم دومین دلیل برا منفی شدنم . اصلا بعد ...

سلام ثمین

چطوری عزیزم؟

این بار برای محکم کاری باکل قوم شوهر و قوم خودت و در و همسایه دعواکن.

روز انتقال محکم خودت ر از روتخت پرت کن پایین.

قول میدم چند قلو باردارشین وبه سلامت همه شونو بغل بگیرین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام ثمین چطوری عزیزم؟ این بار برای محکم کاری باکل قوم شوهر و قوم خودت و در و همسایه دعواکن. روز ...

قطعا همین کاررو میکنم   دیگه مهربونی تموم شد.

بابا آخه مگه میشه اینبار مثبت نشم قطعا من مثبتم تصمیم کبری گرفتم با دعوا تضمین کنم انتقال مثبتم رو