2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ايشالا مثبت شي اين دفه اينقدر برات انرژي مثبت ميفرستم حداقل با دوتا بيا خونه 😍😍😍😍😍😍حسمم زياده ...

فداتم خواهری.انشالله اینبار خدا برام بخواد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین جان با تمام وجودم از خدا میخوام ایندفعه خواست شما و خواست خداوند یکی باشه، لحظه شماری میکنم برا ...

فدات خواهری انشالله همینطور باشه.انشالله هیچ زنی چشمشبه شکم زنای باردار دیگری نیوفته و از ته دل آه بکشه و حسرت بخوره  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات ازمایش دادم عزیزم مثبت شد فعلا در استراحتم برام دعا کن قلبو باید برای دو هفته دیگه برم

واااااااااااااااای الهی شکر عزیزم مبارکت باشه ببخش توروخدا زودتر تبریک نگفتم من حالا فکر میکردم چند روز مونده.خداروشکر

بتات چند بود خواهری؟

سمانه من منتظرم بیای بگی سه تاگرفته

وای شوهرش خودشو میکشه که  

نه فدات شم بتام كه ميگه يه ونست فعلا خودمم حس ميكنم يكيه نميدونم چرا

مگه آز دادی شما؟وای وای ببین چه روزایی رو از دست دادم.

مثبتی انشالله؟

واااااااااااااااای الهی شکر عزیزم مبارکت باشه ببخش توروخدا زودتر تبریک نگفتم من حالا فکر میکردم چند ...

قربونت برم عزیزم

این چه حرفیه

من روز ۱۵ انتقال بتام شد ۹۰۰🙈

جنین هم ۵روزه بودن

سونو رفتم راستش 

دکتر گفت ساک بارداری میبینم

دو هفته دیگه بیا

همچنین استراحت کن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم