2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اتفاقاً اول به ایشون خصوصی پیام دادم گفتن همسرشون پیدا کرده. 😊

ببخشید خانمی یه سوال داشتم درمورد همین شیاف پروژسترون، شیاف و آمپول پرپژسترون رو میشه ترکیبی استفاده کرد؟ یعنی یه وعده شیاف یه وعده آمپول؟

خــــدا امیــد من است...
سلام بچه هاا منو روز تخمک کشی بیهوش نکردن آمپول بی حسی زدن کسی میدونه چرا . امکان داره برا ذخیره کم ...

نهبابا به دکترش مرکز ماهم فقط بی حسی داره ربطی نداره

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی بهار جون انشاءالله خدا جواب این حسن نیتت و به بهترین شکل بده ..ولی بهار من از وقتی اومدم خونه ک ...

الهام گل ایشالله که مامان بشی کیف کنی کمک روحیت باما ولی شرمنده کمک فیزیکی ،

بی خیال باش خدا بخواد میده ایشالله برات بخواد🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍

بچه ها من از همون روز ۲۴ انتقال که منفی شدم لکه بینی داشتم به قطع دارو نرسیدسه روز بعدشم خونریزیم شروع شد امروزم صبح از جام پاشدم وحشت کردم کل رخت خوابامو روتختی و خودم غرق خون بودیم انگار که کل این خون تو یه لحظه اومده باشه این طبیعیه که یک آن حجم زیاد خون بیاد آخه نگران شدم‌ بچه هایی که تجربه دارید جواب میدید 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
بچه ها من از همون روز ۲۴ انتقال که منفی شدم لکه بینی داشتم به قطع دارو نرسیدسه روز بعدشم خونریزیم شر ...

خوب یه عالمه دارو استفاده کردی که دیوار رحمت آماده بشه طبیعی 

خوب یه عالمه دارو استفاده کردی که دیوار رحمت آماده بشه طبیعی 

اصلا به قطع دارو نرسید همون روز ازمایش لکه بینی پریودم شروع شد آخه یعنی داروها اصلا تو بدنم تاثیر نداشتن که سر موعدم پری شدم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ببخشید خانمی یه سوال داشتم درمورد همین شیاف پروژسترون، شیاف و آمپول پرپژسترون رو میشه ترکیبی استفاده ...

بله عزیزم میشه ولی با دکترتون حتماً مشورت کنین قبل از عوض کردن مدل داروهاتون.

من تا هفته ۱۰ روزی یه آمپول داشتم دوتا شیاف.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اتفاقاً اول به ایشون خصوصی پیام دادم گفتن همسرشون پیدا کرده. 😊

سلام عزيزم شمام انتقالتون مثبت شد؟ نميشه جايگزين امپول هاي پروژسترون شياف استفاده کرد؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام عزيزم شمام انتقالتون مثبت شد؟ نميشه جايگزين امپول هاي پروژسترون شياف استفاده کرد؟

باید با دکترت مشورت گنی! من تا روزانتقال آمپول میزدم اما جای آمپولها خیلی قرمز شده بود و خارش داشتم فرستادنم پیش دکتر پوست، دکتر بهم گفت بدنت ب تزریق پروژسترون آلرژی داره نباید بزنی! بعدش روزی دوتا شیاف برام.نوشتن اما بعد چن روز لکه بینی قهوه ای داشتم ک گفتن حالا روزی سه شیاف بزن! همه اینا رو گفتم ک آخرش بگم واقعا آمپول سختی خودشو داره اما تاثیرش بهتر از شیافه

خــــدا امیــد من است...
ببخشیدشماگریدجنینعاتون رابهتون گفتن قبل انتقال؟چراتوبرگه نیست؟

آره عزیرم.بلاست آ بودن. البته ۵ تا بودن که ۴تاشون بلاست شدن یکیشون ۴ روزه.

گفتن فقط یکی انتقال بدیم ، خودم پیشنهاد دادم دو تا.

۳ تا شو ک دوتاش بلاست بودن و یکی کامپکت ، باز فریز کردن.

ولی اصلا برگه ای در کار نبود. من اینجا شنیدم در مورد کارت جنین. اصلا توی ابن سینا انگار وجود نداره

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
[QUOTE=116564824]سلام به همه، ‼️دوستان ساکن تهران که شیاف سیکلوژست ۴۰۰ لازم دارین‼️ من ۲۶ تا دونه دا ...

قربونت بشم عزيزم كه به فكرمي💓💓 

اره تو خصوصي بهم پيام داد كه خدارو شكر همسرم پيدا كرد 

خدا خيرشون بده 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من دفعه پیش رفتم ابن سینا گفتم بهم کارت جنین بدین یکم سر به سرم گذاشتن گفتن به چه دردت می خوره. بعد ...

اینا کلا زیاد شفاف سازی نمیکنن برامون در صورتی که باید واقعیتو کامل بگن، من اون روز به جنین شناس میگم جنینام چطورن کارت فریزم همراهمه نشون بدم میگه نه برو پروندتو بیار باید جزییاتشو ببینم، مثلا پانکچر پارسالم جنینامو زده بودن هشت سلولی ab ولی من خودم دیدم تو پرونده 6 سلولی ام داشتم جدیدا دیگه پرونده رو دست خودمون نمیدن که نکنه بفهمیم چه خبره، من وقتی بدونم جنینم خوب نیست هیچوقت انتقال نمیدم که بیخودی کلی هزینه کنم ولی اونا براشون مهم نیست که انتقال میدن پولشم میگیرن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...