2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
سلام به همه آرامش جان منم زیر دلم فکر کنم از هفته 30حس سنگینی داشتم ولی فکر نمی کردم مهم باشه ب دکت ...

ساناز جان من اصلا نمیتونم توالت ایرانی برم و فرنگی میرم اگه میتونی این ۲ماه و حتما فرنگی برو فشار به زانو نیاد.منم لگنم شبا که میخوابم به هر طرفی درد میگیره.

انقباض هم بدون درد انقباض نیست بچه خودش و جمع میکنه عزیزم نگران نباش🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها یه سوال خواهشا جواب بدید

امروز رفتم مطب دکترم بهم آمپول دیفرلین داد یکی روز اول پری یکی ۲۸ روز بعد بزنم بلدش  پریود شدم برم واسه انتقال

الان تو تاپیک ها خوندم زده از یک تا چند ماه پریود رو عقب میندازه الان استرس گرفتم اینجوری باشه پریود بعدیم تو عیده چه جوری برم انتقال😕کلا دوره درمان بهم میریزه که

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال خواهشا جواب بدید امروز رفتم مطب دکترم بهم آمپول دیفرلین داد یکی روز اول پری یکی ۲۸ ر ...

راستی این آمپولم گیر نیاوردم ایرانیش هست فقط🙄

بچه ها یه سوال خواهشا جواب بدید امروز رفتم مطب دکترم بهم آمپول دیفرلین داد یکی روز اول پری یکی ۲۸ ر ...

عزیزم فکر نکنم پریود رو عقب بندازه تخمدان ها رو غیر فعال میکنه من مشابه اش رو زدم ال دی رو قطع کردم چند روز بعدش پریود شدم

ز زدم به یه جادوگر از اینا که موکل دارن و جن و اینا 🤐🤐همون اول بسم الله یه چیزی گفت اپیلاسیون شدم ...

مونا جون انشاالله که خیره عزیزم. سعی کن پیش اینجور افراد نری.نمیگم که دروغ می گند ولی ممکنه توی زندگیت ناخواسته مشکل ایجاد کنند با همین موکلایی که دارند

خانما ی سوال ساعت زدن امپول خیلی مهمه؟ من اولین امپولمو امروز ساعت ۳ زدمfh بود به دور ناف ؟؟

اصولا دکتر خودش یه بازه زمانی میده مثلا دور نافی های منو گفته بود ۴ تا ۶ و بازویی هامو گفته بود صبحها قبل ۱۰

عزیزم فکر نکنم پریود رو عقب بندازه تخمدان ها رو غیر فعال میکنه من مشابه اش رو زدم ال دی رو قطع کردم ...

نمیدونم کا هی میگن چند ماه عقب میوفته دستت درد نکنه من اندومتریوز داشتم‌عمل کردم بعدش انتقال دادم منفی شدم امروز بهم این آمپول و داد

نمیدونم کا هی میگن چند ماه عقب میوفته دستت درد نکنه من اندومتریوز داشتم‌عمل کردم بعدش انتقال دادم من ...

من خودمم همیشه نگرانی تعطیلی داشتم همیشه هم کارام می خورد به تعطیلی. ذهنت رو درگیرش نکن بزار طبق روندش پیش بره ایشالله به هیچ تعطیلی نمی خوری و همین امسال خبر مامان شدنت رو همینجا میگی عزیزم