2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
سونو خوب بود ولی غربالگریم 1 به 610 هست که گفت ریسک متوسطه و به خاطر دوقلویی و سن بالای 35 بهتره آمی ...

عزیزم آمنیوسنتز ریسک سقط داره خدای نکرده، اصلا هم دیر نمیشه 

میخواد تا قبل از هفته 18 جوابش بیاد فقط

شما سلفری بده، شک ندارم جواب خوبه

اگر ریسک زد اون موقع آمنیوسنتز وقت هست انجام بدی و سه روزه جواب سندروم های اصلی میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی به ivf و اینا نیست الان هم شرایط همسرت فرق کرده  ولی  خیلیا بودن بعد از چند ب ...

به دکترم گفتم که برام iui انجام بده گفت  این ماه لترزول مصرف کن اگه نتیجه نگرفتی میری سیکل iui گفت 3بار هم iui برات انجام میدیم...

دیگه پناه برخدا میرم جلو انشالله که بگیره و دیگه دکتر دارو تموم کنم😢تک تک سلولای بدنم شیمایی شده با این امپول و داروها😢

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه گلم اصلا دیر نمیشه  سلفری معمولا 10 روزه میاد

زینبی جون من روز سوم پریودم اینماه میکروم منفی شد با اینکه روز سومم هنوز درد زیر شکم کمر دارم زور سنگینی دارم طبیعیه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مال من زیاد نیست تحمل میکنم فعلا  ولی فکر کنم رانیتیدین خوبه و پنتوپرازول حتما از دکترت زنان ...

پنتوپرازول رو اوایل بارداری دادن بهم نمیدونستم الانم هنوز میشه خورد یانه 

شاید پنج بار خوردم تو حاملگی 

ولی الاک دیگه در حدیه که اشکم رو در اورده 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
مرسی عزیزم  ایشالله که بقیه هاشون خوب باشن به من امروز گفتن یه نی باز میکنیم اگه ببینیم خوب ر ...

پناه بر خدا

اتفاقا به منم همینو گفت، آخه گفتم این سری 6تا ذوب کردین اینطوری جنینام زود تموم میشن گفت اول سه تا ذوب میکنیم اگه خوب بودن که هیچی اگه نه یه بسته دیگه میذاریم واسه ذوب چون چاره ای نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم موقع انتقال بهشون گفتم اگه جنینام خوب نیست اصلا انتقال ندید ولی گفتن نه خوبه اما موقع انتقال مال ...

مال شما رو نمیدونم شاید واقعا خوبن ولی برای منو احتمالا خواستن روحیم خراب نشه قبل از انتقال

شما کی آزمایش داری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم آمنیوسنتز ریسک سقط داره خدای نکرده، اصلا هم دیر نمیشه  میخواد تا قبل از هفته 18 جوابش بی ...

والا دكتر گفت سلفري جوابش ١٠٠٪؜ نيست ولي آمينو هست، ببين من سونوم خوب بوده و فقط آزمايشم يكم پايين بوده، واقعا نمي تونم تصميم بگيرم، ولي همسرم ميگه نمي خواد آمينو كني به خطرش نمي ارزه، تورو خدا كمكم كن زينب جون

عزیزم تشخیص اینکه رحم مشکلی داره یا نه واقعا از سطح تخصص و دانش خیلی از دکترا خارجه  اینهمه شک ...

درست میگی عزیزم

راستش من حس میکنم شدم موش آزمایشگاهی، هردفعه دارو و آمپولای جدید بدون اینکه دنبال علت باشن

فعلا هم جنین شناس هم دکترم گیر دادن به جنینام دیگه نمیدونم قراره چی بشه، خدا کمک هممون کنه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک. سوال داشتم من هفته قبل. یکشنبه پری شدم ولی تا جمعه. فقط. لک بعد ش تا دیشب روان می اومد والان دیگه قطع شده. از یکشنبه قبل م. استرومارین و انوکساپارین. استفاده. کردم. حالا. نمی دونم. این. یکشنبه. که. 14روز. میشه. برم. دکتر  برای. سونو. یا از. جمعه. حساب کنم  

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش