2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
توالزهرا هر بار یه پزشک ویزیت می کنه یا پزشکت ثابته؟ غیر از دکتر حمدی و دکتر قاسم زاده کدوم پزشک ها ...

نه هر روزی یه پزشک ...خانم فرزدی هم هستش 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا یعنی امیدی هست؟ دیگه خودش هم خسته میشه ولی یه مدت بعد راضی میکنم باز ادامه بده، امروز فرستادمش ...

آره عزیزم چرا نباشه 

ببین شما با یه مدت کوتاه تقویتی بارداری شیمیایی داشتی، پس قطعا زمان بیشتری بذاری و ادامه بدی نتیجه میگیری

نه گلم تا حالا امیرجنتی رو ندیدم ولی دوستان راضی بودن

تعریف سجادی هم شنیدم 

ولی خودمون با صدیقی ادامه دادیم چون امیدوار بودیم طبیعی بشه، و خیلی مشکلات همسرم رو، ایشون رو کرد 

زینبی جان پریود سوم بعد از پانکچرمه. نمیدونم اومده بودیم اهواز برا کار دندون پزشکی.ببخشید که اینطور ...

عزیزم ان شاالله که مشکلی نیست اگر هم پریوده که فردا اول صبح زنگ بزن که وقتت تلف نشه و سریع بیایی

هر چی خیره 

عزیزم اگر prp نکردی یا gcsf داخل رحمی نداری، انجام بده میگن خوبه  ولی اگر فرصت نشد یا مثل ما ا ...

زینب جان من پری شدم ولی درحد چندقطره

لکه بینی دارم

حالا بایداز وقتی که خوب شروع شد حساب کنم دیگه روز ۲یا۳ برم مرکز اره؟

که اگه فرداشروع شه جمعه میشه ۲روز😑

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
انشالله بزودی نتیجه میگیری وگذرت به اونجاها نمیافته

انشاءالله عزیزم دعای خوبی کردی ..امروز اومدم تبریز فردا انتقال دارم خدا خودش رحم کنه این بار آخری نتیجه بگیرم ..انشاءالله خدا خیلی زود دامن شما و همه منتظرا رو سبز کنه

مثبت شد عزیییزم

وایییی عروس کوچولو خدارو شکر ..خیلی خوشحال شدم برات مبارک عزیزم ..الان خوشحالی برای من و دوستانه منتظر دعا کن ..فردا انتقال دارم 

کیفیت و تقسیم سلولیش خوبه بنظرت؟ کلا ذهنم ریخته به هم  دوبارم پرواز داشتم استراحت هم نکردم (ف ...

عزیزم گاهی خودم هم شک میکنم از بس میگم به این ربطی نداره، به اون ربطی نداره 

ولی واقعیت اینه جنین چند سلولی بودن و گریدش مهم نیست، حالا میپرسی خب چرا گرید بندی می کنن؟ 

علتش یه جور کار آماری و بررسی مورفولوژی جنین هست، اغلب دیدن جنین آ، بیشتر امکان حاملگی داره، نه 100 درصد

یا جنین ب، یه ذره احتمال بارداری نسبت به آ کمتره، ولی باز هم بارداری سالم به تعداد زیاد دیده شده، باز هم نه صد در صد

یا جنین C، باز هم احتمال بارداری هست ولی خوب کمتر از دو گروه دیگه

حالا دلیل اینکه هیچ چیز مطلق نیست اینه که باردار شدن فقط وابسته به جنین نیست به وضعیت رحم هم ربط داره، به وضعیت محتوای ژنتیکی خود جنین هم ربط داره که شاید ظاهرا گریدش عالی نباشه ولی سالم باشه 

هنوز نفهمیدن چه جوری یه جنین با گرید عالی ممکنه محتوای ژنتیکی سالم نداشته باشه یا هنوز نفهمیدن چرا یک جنین گرید سی هم میتونه بارداری سالم بده

همه بر اساس تجربه هست(علوم تجربی) بر اساس مشاهدات آماری زیاد تو جمعیت های مختلف و زمان ها و شرایط مختلف

حالا کلا کامنت های منو دقت کن ببین چه قدر کلمه* ممکنه* و *احتمال* در اونها زیاده، واقعا چیزی جز این نیست 

تولد هر نوزاد از ابتدای بشریت تا انتها معجزه هست...