2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046357 بازدید | 684509 پست
برا پول دیگه بابا با بتا زیر دو‌نیم قطعا چیزی نیست بعدم ادم چرا دست کاری کنه 

واقعا؟😕😕

من میگم همش میگفتن بزارین تا سه هفته بگذره..بعد حالا که مثبت شدم میگن بیا بیا.

البته دکترمو خیلی دوسش دارم.وقتی رفتارشو میبینم باور نمیکنی این دکتره😁😁بس که آدم خاکیه و بی ریاییه..خیلی همحرفاش بانمکه..موقع کارش همش بسم الله میگه به من میگه بگو😁😁

ولی وقتی فرت وفرت میگن بیا ویزیت و سونو 

ته دلم چرک میشه بهشون😡😡😡😡

چی میگی تو😤😤😤😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گلم از بس تعداد زیاده و منم پرونده ندارم که ثبت کنم، فرصتش هم ندارم اطلاعات همه رو تک تک بنویسم ...

میگن قبل انتقال نزدیکی داشته باشی خوبه؟

نظرشماچیه؟

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
عزیزم یعنی تا حالا طبیعی اقدام نکردین؟  چند سالتونه؟ عکس رنگی انداختی از رحمت تا حالا؟  ...

طبیعی یه ساله اقدام کردیم نشده. عکس و آزمایش اینا همه رو دادم اکی بوده. ۲۹ سالمه. بیهوشی واسه میکرو رفتم معاینه اینا بود چیزی نبود. یه سوال دیگه دارم. چند تا فولیکول واسه میکرو باید داشته باشیم. من رفتم سونو دو تا سایز ۸ داشتم سمت چپ. بقیه پنج و شیش بودن دو طرف. ولی گفت تعدادش زیاده. دوباره گفت آمپول بزن بیا. یه کم نگرانم همون دو تا رشد کنن کافیه؟؟؟

عزیزم چه قدر خون دیدی؟ قطع شده یا ادامه داره؟  پریود دوم بعد از انتقاله؟؟!!  اگه جریان د ...

زینبی جان پریود سوم بعد از پانکچرمه.

نمیدونم اومده بودیم اهواز برا کار دندون پزشکی.ببخشید که اینطوری میگم رفتم دستشویی دو سه قطره خون اومد .فوری رفتم نوار بهداشتی خریدم و گذاشتم.الانم که کار دندونام رو انجام دادم.دیگه هم نرفتم دسشویی چک کنم ببینم چه خبره.

رویان هم زنگ زدم گفت باید بری سونو بشی ببینی چی بوده.اگه مشکلی نبود و همه چی اوکی بود زنگ بزن سونوگرافی نوبت بگیر برا روز سوم پریودیت

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
برا منم گفتن شنبه بیا برای سونو و آزمایش و تشکیل پرونده.. ولی نمیدونستم سونو برای چیه دقیقا😆😆..پس ...

عزیزم

الهی

راستش میدونی ادم میترسه نره

میگه مثلا نکنه دور از جون نرم چیزی بشه

من انقدر فکر و خیالیم🙈

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بچه ها من یکشنبه تیتر دادم ۲۰۰ بود امروز ۷۰۰ به نظرتون یه قلو؟تو ۶۵ ساعت تقریبا ینی سه برایر و نیم ش ...

من‌که سر در نمیارم

ایشتلله هر کدوم سالم و کوکولیه و دلته عشقم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم