2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
ربطی نداره شادن جان  مال من یکیش بلاست بود دو تاش مورولا نگرفت یک خانمی فقط یک مورولا داشت مال ...

آخه تا الان رحمم مشکلی نداشته عزیزم حتی قبلا کورتاژ تشخیصی ام شدم، به دکتر جنین شناس گفتم برم دنبال هیسترو اینا گفت مگه مشکلی داری یا آندوت خوب رشد نمیکنه گفتم نه گفت پس به نظرم کاری نکن صبر کنن ببین جنینات چطور میشن

اون روز به منم گفتن بلاست ولی الکی گفتن امروز راستشو گفت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریسا جان من رنگ بارداری شیمیایی هم ندیدم حتی ادامه بده به تقویت همسرت عزیزم واسه همسرم اصلا اصلا ...

واقعا یعنی امیدی هست؟ دیگه خودش هم خسته میشه ولی یه مدت بعد راضی میکنم باز ادامه بده، امروز فرستادمش بره دکتر بیمارستانشون واسش پراکسی پلاس( دوستان میگه تاثیرگذار هست) بنویسه، یه باره تا رسیده به دکتر گفته اینو بنویس اونم بدش اومده گفته تا آزمایش ندی و .... من چیزی نمی نویسم!!!! خلاصه ننوشته ، حالا یه سر بریم پیش امیرجنتی اونم یه نظری بده، شما پیش امیرجنتی رفتی؟ اخلاقش چطوریه واقعا اهل کمک کردن به مریضش هست 

مرسی ازت گلم، گفتی تقویت ادامه بدیم یه خورده امیدوار شدم، چند وقت دیگه سالگرد عروسی مون میشه 8 سال تمام!

دکترتون کی هس؟ شما سری قبل فقط یه دونه جنین داشتی  این بار خدا رو شکر ۱۴ تا تخمک داری درست یا ...

اره عزیزم.چه خوب یادته.دکتر خاصی نیس.تو بیمارستان تیمی کار میکنن.هر دکتری که باشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
یعنی فردا سونو کنی مشخص میشه برا چندقلویی؟ راستی منم امروز دقیقا 16انتقالمم.باهم بودیم پس😄 من چها ...

نه عزیزم من ازمایشم مال دیروز

من ۱۱انتقال دادم اگه اشتباه نگم

ایشالله باهم زایمان میکنیم🥰

راستش برم سونو ساک حاملگی دکتر اینجور گفت

دکترمم ی مقدار زیاد پولکیه

همش میگم نکنه الکی هی بگه سونو🙈ضرر داشته باشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام عروس کوچولو منتظر جوابت بودم چقدر خوشحال شدم که مثبت شديمشکل از خودت بود يا شوهرت بيمارستان خصو ...

ممنون عزیزم

مرسی گلم

ایشالله قسمت همه

من راستش همسرم یکم کم تحرکی داشتن

خودم مشکلی نداشتم راستش

من بیمارستان ابان انتقال دادم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم هر فولیکول یک تخمک داره  احتمالا تو سونو دیده نشدن، فقط برام عجیبه یهو 9 تا بیشتر رو چه ...

اره خودمم موندم.اخه ذخیرم چهاردهمه.دکتر میگف باید چند بار پانکچر کنی که هر بار یکی دو تا جمع کنیم.

البته هنوز نگفته چند تا جنین.چون کیفیتم خیلی مهمه.

دیروز پانکجر شدم.زنگ زدن گفتن شنبه بیا برا انتقال

الهی این ماه طبیعی باردار بشی عزیزدلم منم خوشحال بودم که گرید آ هستن پس ممکنه بلاست نشن؟ 😢 دیگه وق ...

قربونت عزیزم

راستش به طبیعی امیدی ندارم چون لوله هام بستست امیدم به همین جنینام بود

منم فکر میکردم یعنی عالین دیگه، انشاالله که برای شما خوب باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا خدا دیگه دروغ چرا میگن

دیدی توروخدا؟ بازم خوب شد خودم رفتم با جنین شناس صحبت کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم راستش به طبیعی امیدی ندارم چون لوله هام بستست امیدم به همین جنینام بود منم فکر میکردم ...

مرسی عزیزم 

ایشالله که بقیه هاشون خوب باشن

به من امروز گفتن یه نی باز میکنیم اگه ببینیم خوب رشد نمیکنه میریم سراغ نی های بعدی اما اگه خوب باشه دوباره فریز میکنیم. اینقد میترسم همشونو وا کنن خراب شن دیگه آدم جون و اعصابش ضعیف میشه کم طاقت میشه

نه عزیزم اصلا امکان نداره، تخمک به این گرونی یهو 9 تا بدن به شما😉😉😉😉

هههه نمیدونم والا اخه با ذخیره کم من!موندم هاج و واج

عزیزم چند تا جنین شدن؟  معلومه داروهای سیکل خیلی خوب اثر کردن

هنوز نگفتن.باید سه روز بگذره گفتن

ولی زنگ زدن شنبه برم برا انتقال

آخه تا الان رحمم مشکلی نداشته عزیزم حتی قبلا کورتاژ تشخیصی ام شدم، به دکتر جنین شناس گفتم برم دنبال ...

منم موقع انتقال بهشون گفتم اگه جنینام خوب نیست اصلا انتقال ندید ولی گفتن نه خوبه اما موقع انتقال مال یه خانم دیگه جنیناش خیلی عالی بود که دکتر به جنین شناس میگفت فقط یکی انتقال بدید دو تا نه دوقلو میشه خطر داره اما آخرش دو تا دادن