2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
اخه ايرانيه من ٥ ماه خارجي گذاشتم داروخانه به همسرم گفته خارجي ميزاشته همونو پيدا كن دكترمم تاك ...

به نظرم دیگه زیاد سخت نگیر ،حالا نشد همین ایرانی بزار ،اون وقت میگن تو دارو مشکل نداریم

خوب باشه مرسی 😘😘😘  این استرس منو میکشه امروز هم رفتم دیدم دست راست دکتر تو گچ هست دیگه حالا ...

نترس گلی، انتقال میده، خیلی هم قشنگ انتقال میده 

دلتو صاف کن 

اگه نمیتونی + فکر کنی، - هم فکر نکن عزیزم

منم واسه اسپرم های همسرم نمیتونستم + فکر کنم ولی دلم نمیومد منفی فکر کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان اگه به دكتر اطمينان داري پس برو  چون من مطب دكتر پيري بودم واسه سونو يه نفر زنگ زد گفت آم ...

من که نمشناسمش ولی خب مرکز ابن سینا معمولا دکتراش خوبن. دیگه توکل به خدااا هر چی اون بخواد همون میشه

قربونت برم که مایه آرامش مایی خدا همیشه بهت آرامش و شادی بده

عزیزمی خیلی لطف داری

منم این روزا رو گذروندم، هر کس بهم میگفت نتیجه میگیری، حتی بدون دلیل کلی امیدوار میشدم

برعکس هر کی بدون دلیل میگفت نه شاید نتیجه نگیری دفعه اول کلی دپرس میشدم

کلی با خودم کلنجار میرفتم تا حالم دوباره خوب بشه

حالا واقعا دلم نمیاد میبینم دوستان سر مسائل کوچیک نا امید میشم، همین جوری به حال خودشون رها بشن، قوت قلب دادن کمترین کاری هست که میشه انجام داد

موفق باشی عزیزم.منم پارسال ۳-۴بار اومدم از روال کارشون خوشم نیومد دیگه ادامه ندادم.انشالله شما نتیجه ...

انشاءالله عزیزم ..ولی دیگ نزدیک ترین مرکز به ماست ...دیگ کار گروهی و دولتی چه انتظاری داری ..اون بالایی باید همه چیز و درست کنه به امید خدا میرم فقط

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اتفاقاً بهش گفتم که iui, گفت نه، گفتم والا من اولین بار همچین چیزی میشنوم، ولی بازم قبول نکرد  ...

ترجیحا درمان خانگی کنه مثل بخور و لیمو شیرین و آب ولرم حالا دمنوش گیاهی نخوره بهتره

اگر خوب نشد یا بدتر شد از دکترش بپرسه احتمالا شربت دیفن هیدرامین بده ولی سرخود هیچ کاری نکنه

شاید هم به خاطر آلودگی هوا گلوش گرفته

ترجیحا درمان خانگی کنه مثل بخور و لیمو شیرین و آب ولرم حالا دمنوش گیاهی نخوره بهتره اگر خوب نشد یا ...

ممنونم عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

دوستای گلم چقد به این روش ک روسر خانم باردار نمک میریزن اعتقاددارین؟ ماکل فامیل انجام دادن درسته دیروزم روسرم ریختن من دست بردم ب سرم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
انشاءالله عزیزم ..ولی دیگ نزدیک ترین مرکز به ماست ...دیگ کار گروهی و دولتی چه انتظاری داری ..اون بال ...

اتفاقا به نظر من مراکز آموزشی بهترن

من خودم اگه وقت معطلی اون مراکز رو داشتم می رفتم مراکز اموزشی

از شانس ما بوده یعنی ...تازه شنیده بودم دکتر رستمی اصلا dfiرو قبول نداره....برعکسی شد ....صداش ضبط ک ...

🥴🥴🥴🥴🥴🥴 فکر کنم دعواش شده بود اون روز با کسی، یا چکش برگشت خورده 😂😂😂😂 

یه سوال شما وکالت خوندی؟ ضبط صدا و... 

ترسیدم یه کم😂😂😂🙈🙈🙈

آخه مشخصات هومت هم کامل داشتی

منظورم مثلا سندروم x شکننده هست که تو آزمایش کاریوتایپ مشخص میشه نه dfi اسپرم بله منم همین آزمایش ر ...

آزمایش کاریوتایپ نداده ....باید بده یعنی؟یالازم نیست فعلا؟

واااای زینب جون چقدر شما خوب هستید 

واااااقعاااااا خیلی گل هستید که میآید بچه ها رو راهنمایی میکنید .....از تهههههه دلم براتون آرزوی خوشبختی میکنم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد