2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
قربونت بشم  نميدونم دكتر سونو منو توسوند ولي دكتر خودم گفت اصلا نگران نباش چون دوتان حالا زود ...

بخاطر آلودگی نمیرین؟

دکتر سونو رو بیخیال.

آره تازه دوتان ، هم وزنشون کمتره هم آبشون احتمالا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم دیگه زیاد سخت نگیر ،حالا نشد همین ایرانی بزار ،اون وقت میگن تو دارو مشکل نداریم

ديگه مجبورم نباشه 

واقعا به خاطر يه دارو بايد كل تهران رو زير و رو كنيم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
🥴🥴🥴🥴🥴🥴 فکر کنم دعواش شده بود اون روز با کسی، یا چکش برگشت خورده 😂😂😂😂  یه سوال شما وک ...

نه عشقم من ماما هستم خودم خخخخخ

مشخصات هومت ..خب بزن رو اسمش تاپیکش میاد ...خودش عکس آزمایش شوهرش رو گذاشته بود تو تاپیک خخخخخخ......

من معمولا هرکجا میرم دکتر مهم گوشیم رو میزارم رو ضبط که بعد دقیق متوجه بشم چی گفته...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من که نمشناسمش ولی خب مرکز ابن سینا معمولا دکتراش خوبن. دیگه توکل به خدااا هر چی اون بخواد همون میشه

انشاالله خير و جوابش عاليه مگه تو سونو چي گقتن كه حالا بايد امينوسنتز بدي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من صدا دکتر ضبط کردم از فانتزیامه بچه که اومد با بچه برم پیشش وصداشو براش بزارم بگم تو خدا بودی اینج ...

خخخخخخخخخ 😂😂😂😂

ان شاالله اون روز میرسه فقط صداشو درنیار چی کار کردی، صبط صدا بدون اجازه طرف جرمه 🤭🤭🤭

خخخخخخخخخ 😂😂😂😂 ان شاالله اون روز میرسه فقط صداشو درنیار چی کار کردی، صبط صدا بدون اجازه طرف جرم ...

واقعا میگم بخدا از فانتزیامه

ولی بیشوخی چون بدون شوهرم رفتم دکتر براش گرفتم که بدونه نظر دکترا چیه وبیشتر باهام همراهی کنه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ديگه مجبورم نباشه  واقعا به خاطر يه دارو بايد كل تهران رو زير و رو كنيم

یادمه یه بار دوستم همین شیاف رو میخاست ۲ سال پیش یه دلال گفت دارم یه جعبشو بش داد ۱۵۰ هزار تومن فکر کن گفت همینه که هست این قیمتمه فکر کنم ۴۰ تومن بود خودش یا ۳۰ تومن

بخاطر آلودگی نمیرین؟ دکتر سونو رو بیخیال. آره تازه دوتان ، هم وزنشون کمتره هم آبشون احتمالا.

نه جفتم خيلي خيلي پايينه دكتر گفت استراحت مطلق 

وزنشون ٤٢٠ گرم بود اگه اشتباه نكنم تو ٢١ هفته اره آبشون كمه 

همش دارم مايعات ميخورم 

شما ديگه سونو نرفتي ؟ 

آزمایش کاریوتایپ نداده ....باید بده یعنی؟یالازم نیست فعلا؟ واااای زینب جون چقدر شما خوب هستید  ...

مرسی عزیزم با دعای قشنگت شرمنده میکنی 

نه اگر مشکل ژنتیکی تو فامیل ندارین که نیاز نیست 

فکر کردم خودت سر خود آز ژنتیک دادی و اونجا چیزی دیده

وگرنه dfi هنوز رابطه اش با شکست مکررمیکرو اثبات نشده چه برسه به اینکه عاملی باشه برای پیشنهاد اهدایی

یادمه یه بار دوستم همین شیاف رو میخاست ۲ سال پیش یه دلال گفت دارم یه جعبشو بش داد ۱۵۰ هزار تومن فکر ...

اره اينجايي هم كه گفته پيدا ميكنم گفته از قيمت قبلش ٤٠ تومن بيشتر مامانم گفته اشكال نداره 

ولي ١٥٠ ٢سال پيش  خيلي بوده خدا ازشون نگذره