2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
سلام.اتفاقا دنبالت بودم.  کم پیدایی. من از ۱۹ به بعد . ولی خوب شکم دوم هم گویا زودتره. مدلش ...

قربونت بشم 

نميدونم دكتر سونو منو توسوند ولي دكتر خودم گفت اصلا نگران نباش چون دوتان حالا زود قشنگ احساس كني 

جفتم پايينه همش استراحتم ديگه نميدونم بايد چكار كنم البته يكيشون اينطوره همش درازكشم كمردرد گرفتم اجازه بيرون هم ندارم نتونستم برم اكو قلب جنين 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همون آسپرين کافیه 😉😉😉😉

خوب باشه مرسی 😘😘😘 

این استرس منو میکشه امروز هم رفتم دیدم دست راست دکتر تو گچ هست دیگه حالا یه استرس دیگه اضافه شد بهم 

چه جوری می خواد واسم انتقال بده

فکرکنم بعداون همه سوال منو یادت رفته🤭 نه عزیزم رفتم مرکز بهم دارو دادن که سیکل میکرو رو شروع کنیم ...

آره گلم از بس تعداد زیاده و منم پرونده ندارم که ثبت کنم، فرصتش هم ندارم اطلاعات همه رو تک تک بنویسم یادم میره🙈🙈🙈

کاش میشد هر کی یه شرح حال کوتاه میگفت واسه این جور سوالا، گاهی error میدم🙈🙈🙈

عزیزم مرکز ما این جوری بود که ال دی، دادن  و بوسرلین و گفتن فلان روز بیا حتی اگه پریود نشده بودی 

شماره هم داده بودن برای سوالات و مشکلات احتمالی 

یادمه منم تاخیر داشتم و رفتم علتش کیست بود و چند روز بیشتر داروهام رو ادامه دادن

پری که اومد رفتم و یه آزمایش استرادیول اورژانسی نوشت و بعد از جوابش سونو کردن، میخواستن مطمئن بشن کیست ها دیگه اثر بد ندارن

بعد داروهای ضخامت رحم دادن و بوسرلین رو قطع کردن، سابقه کیست هم نداشتم

میخوام بگم شاید شما هم مشکل مشابه من داری و بهتره بری مرکز، یا سونو واژینال بری شهر خودتون و جواب رو ارسال کنی، ببینی چی کار باید بکنی 

فقط میدونم دمنوش و داروهای سنتی الان تو این مرحله ممنوعه

فرتیژست مگه چه مشکلی داره؟ منم همونو میزارم

اخه ايرانيه من ٥ ماه خارجي گذاشتم داروخانه به همسرم گفته خارجي ميزاشته همونو پيدا كن دكترمم تاكيد كرد خارجيش البته من شرايطم حساس هم هماتوم هم جفت پايين مجبورم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خواهر شوهرم الآن تهران، مرکز ابن سینا کارهاشو انجام میده، میگه برام اینکارو کردن، نمیدونم دیگه چقدر ...

چی بگم گلی 

شاید iui کردن و بنده خدا درست متوجه نشده

آخه دیگه با لاپاراسکوپی اسپرم رو داخل لوله های رحمی نمی برن

واي اره خيلي بده واژينال ولي نميدونم چرا پرستار ابن سينا اصرار داشت واژينال بذاريم قرص مترونيدازال ...

به منم گفتن حتما هفته بعد انتقال فقط واژینال بزار بعدش می تونی مقعدی بزاریش

واقعا نمی دونم چیکار کنم. میگن آمینو توی هفته 16 باید انجام بشه ، من الان هفته 15 هستم و اگه الان سل ...

عزيزم امينو دوقلو رو هر جا انجام نميده حتما حتما يه جاي خوب برو 

چرا سلفري نميدي بهتره ؟

چی بگم گلی  شاید iui کردن و بنده خدا درست متوجه نشده آخه دیگه با لاپاراسکوپی اسپرم رو داخل لو ...

اتفاقاً بهش گفتم که iui, گفت نه، گفتم والا من اولین بار همچین چیزی میشنوم، ولی بازم قبول نکرد 

حالا میگفت گلوم درد میکنه، شربت چی بخورم؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خود ابن سینا باید برم دیگه، دکتر ندیم زاده... کفت بهتره آمینو کنی

اهان اگه به دكتر اطمينان داري پس برو 

چون من مطب دكتر پيري بودم واسه سونو يه نفر زنگ زد گفت آمينو دوقلو دكتر انجام بده كه منشي گفت اصلا دوقلو انجام نميده بعد اسم يه دكتر رو اورد يادم نيست گفت اين واسه دوقلويي عاليه حالا دوست داشتي يه زنگ بزن بپرس 

بیماری ژنتیکی منظورتون نمیدونم چیه  سونو از بیضه داد واریکوسل خفیف داره که با معاینه نداره اصل ...

منظورم مثلا سندروم x شکننده هست که تو آزمایش کاریوتایپ مشخص میشه نه dfi اسپرم

بله منم همین آزمایش رو داد همسرم با همین رنج اعداد، واریکوسل خفیف هم داشت همسرم تو هر دو بیضه

چسبندگی شدید اسپرم ها بهم به خاطر مشکل ایمنی داشت، یعنی بدن خودش میزد آنتی بادی علیه اسپرم هاش می‌ساخت و تو مرحله های آخر همه رو نابود می کرد

عزیزم میخوام بگم اوضاع همسر شما از ما داغون تر نیست، نا امید نشو و به اهدایی فکر هم نکن

گلم روز پانکچر بعد از عمل اومدن بهم گفتن رضایت نامه فریز تخمک امضا کنم چون حتی یک دونه اسپرم مناسب هم نتونسته بودن جدا کنن، دیگه چند نوع واش انجام دادن تا معجزه شد و از هم باز شدن و در حد نیاز اسپرم جدا شده پیدا کردن 

نبینم یه وقت جا زدی ما امید شدیا

شما الان با این سن و سال حتی نباید زیر یک سال اقدام طبیعی سراغ مراکز ناباروری میرفتی، چون خیلی از زوج ها حتی با شرایط شما تو یک سال باردار میشن، اگر نشد اون وقت یعنی این مشکل باعث اختلال در باروری شده، منظورم اینه خیلی از افراد که طبیعی باردار میشن زیر یک سال الزاما شرایط گل و بلبل نیست، اگر اونها هم آز میدادن شاید نصفشون میدیدن با ایده آل ها فاصله دارن و به خاطر استرس ناشی از اون شانس طبیعی حامله شدن ازشون گرفته میشد

حالا عزیزم شما بالاخره آز دادین، اما تاکید می‌کنم نگران شرایط همسرت نباش عزیزم، ivf رو برای همین مواقع گذاشتن دیگه

شک ندارم و بدون تعارف و امیدواری الکی میگم حتما زود زود نتیجه میگیری😍😍😍😍😍

معمولا بتای بالای ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ ساک رو نشان میده

ممنونم عزیزم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
@زینبی_بابا   البته زینبی جان، تو روش گیفت، باز هم تخمک کشی انجام میشه ولی زمانی لقاح دادن، ب ...

گلم gift یعنی گامت، گامت یعنی اسپرم یا تخمک

زیفت یعنی زیگوت، زیگوت هم یعنی سلول تخم لقاح پیدا کرده

به قول شما معلوم نیست بنده خدا چی برداشت کرده