2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
خانومها هر فولیکول چند تا تخمک داره؟ من ذخیرم کمه.بعد تو سونو گفتن قبل پانکچر 5 تا تخمک حالا امرو ...

کسی نمیدونه؟زینبی!

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نمیدونه؟زینبی!

عزیزم تعداد تخمک رو با سونو حدودی میگن و تخمک های ریز رو اصن حساب نمیکنن اما تا موقع پانکچر با این همه دارو هایی که مصرف میکنی ریزها هم خودشون رو به سایز مورد قبول میرسونن پاسه همین خیلی ها موقع پانکچر تعداد تخمکشون بالاتر میره

بعضی ها هم متاسفانه تخمک ها ممکنه ضعیف باشن و بعد پانکچر از بین برن تعدادشون کمتر میشه

جای نگرانی نیست برای شما 😊 ایشالله همش برات جنین بشه و به زودی مامان بشی

@زینبی_بابا    

عزیزم این آزمایش dfi که اینجا میگن رو شوهر من تا حالا نداده ممکنه سه بار منفی شدنم از این باشه؟ ما الان 9تا جنین داریم به نظرت فایده داره الان بره آزمایش بده؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فکر کردم که نباید تهران باشی چون آذرماه با این هوای آلوده تهران بعیده جنینی اینجا گرفته باشه فقط م ...

چه ربطی به هوا داره درسته آلوده است الان منم منفی شدم از خونه که در نیومدم 😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
مگه میشه عزیز من کدوم دکتر این پیشنهاد رو داد؟کجا آزمایش داد؟والله شوهر من تعدادش بین ۲ تا ۳ میلیون ...

میگم که گفت وقتی dfiبالای ۲۵باشه حامله نمیشی واگرم شانست بگیره بشی قطعا سقط میشه ....وچون مال شما ۳۶هست دیگه دکتر نرو برو جنین اهدایی

دکتررستمی شیراز...آزمایشگاه امجدی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
چه ربطی به هوا داره درسته آلوده است الان منم منفی شدم از خونه که در نیومدم 😭

عزیزم هوای خونه هم از بیرون میاد دیگه مگه اینکه تو خونه دستگاه تسویه هوا گذاشته باشید 

خودمون زوری نفس میکشیم وای بحال خونرسانی به جنین و تقسیم سلولی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
تازه dfiبالا بود با مصرف دارو اومد پایین

چند بود شده چند؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم هوای خونه هم از بیرون میاد دیگه مگه اینکه تو خونه دستگاه تسویه هوا گذاشته باشید  خودمون ...

منم این ماه انتقال دادم

فکر نکنم بشه گفت بخاطر هما منفی میشه

اخه دوستان دیدم ییاد مثبت شد این چند روژ

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم تعداد تخمک رو با سونو حدودی میگن و تخمک های ریز رو اصن حساب نمیکنن اما تا موقع پانکچر با این ه ...

ممنون.خودمم همین فکرو کردم ولی خب تفاوت خیلی زیاده بین پنج و چهارده

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
چند بود شده چند؟

بعد اونوقت نگفت که با دارو پایین میاد،عزیزم آخرین بار که آز داد۲۸بود که شد. ۲۳ ولی خو پارسال هم ۳۲ بود که اومد پایین،تعجب میکنم همچین پزشک های معروفی چرا باید اینجور آدم رو نا امید کنند

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من صدا دکتر ضبط کردم از فانتزیامه بچه که اومد با بچه برم پیشش وصداشو براش بزارم بگم تو خدا بودی اینج ...

عزیزم من دقیقا همین کار رو کردم.خودشون زنگ زدن که میخواین چیکار کنین؟ شوهرم همه جریان رفتنمون به رویان رو گفت و اینکه الان ۹ تا جنین داریم از خودمون.و دی ماه باید بریم برا انتقال.حتی شوهرم پیاز داغشو زیاد کرد گفته بود که جنینامون هم کیفیت aهست هم b.خلاصه که شوهرم میگه کلا انگار پشت تلفن ماتشون برده بود و یواش بدون خداحافظی تلعن رو قطع کردن.ولی من دلم یکم خنک شد.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنون.خودمم همین فکرو کردم ولی خب تفاوت خیلی زیاده بین پنج و چهارده

قطعا پزشکتون فقط سایز بزرگ ها رو میگفته که ۵ تا بوده

منم موقع سونو که میرفتم دکتر میگفت مثلا چپ یه سایز ۱۴ یه ۱۵ راست یه ۱۵ یه ۱۶ و تعدادی ریز

یعنی اصن ریزا رو نمیشمرد ولی ر‌وز پانکچر ریزها هم رسیدن به اندازه مطلوب و تعدادم رفت بالا واسه همین میگم نگران نباش