2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
با ۱۷باردار شدین؟زمانی که ۴۷بود پیشنهاد دکترتون چی بود؟دکترتون کیه؟تاحالا میکروکردین؟

تحرک و مورفولوژی همسرم عالی بود.مشکل dfi داشت.دکتر زنان براش فرتیل پلاس نوشت که خیلی عالی بود.من همسرم واریکوسل هم داشت.پیش یه اورولوژی خوب رفتیم اهواز قبول نکرد عمل کنه.میگفت با همین dfi هم میشه باردار شد فقط ممکنه چند سال طول بکشه.

من همسرم حدودا هر یک ساعت و نیم چند دقیقه خنک میکرد.و میوه و سبزیجات رو خیلی بیشتر از سابق مصرف میکرد.غذاهای سرخ شده و سس مایونز و فست فود و تمام علاقه مندیهاش رو حذف کردم.و شلوارهای تنگش رو برداشتم و فقط چند شلوار پارچه ای براش گذاشتم.رابطه هم تو مقالات خوندم روزانه ولی من از پسش بر نیومدم و یک روز درمیون گذاشتم .

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا اون روز دکترتون حالش خوب نبوده بالاخره دکترا هم آدمن 

از شانس ما بوده یعنی ...تازه شنیده بودم دکتر رستمی اصلا dfiرو قبول نداره....برعکسی شد ....صداش ضبط کردم دارم رحم نکرد به من مستقیم گفت شوهرت هیچوقت بچه دارنمیشه نه دارو بده نه برو دکتر فقط برو اهدایی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دیدم جواب آزمایش شوهرتون خوب بود که ...تعداد هرسیسی ۱۱میل ومورفو ۵حرکت ۲۰ خخخخخخ

کجا دیدی؟؟😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
از شانس ما بوده یعنی ...تازه شنیده بودم دکتر رستمی اصلا dfiرو قبول نداره....برعکسی شد ....صداش ضبط ک ...

شما با یه اورولوژیست مشورت کن خیالت راحت شه

اینو مطمئن باش که با دی اف ای ۳۶ کسی رو نمی فرستن اهدایی

تحرک و مورفولوژی همسرم عالی بود.مشکل dfi داشت.دکتر زنان براش فرتیل پلاس نوشت که خیلی عالی بود.من همس ...

مورفوش چند بود؟یادتون هست؟الان باردار شدین؟یه شب درمیون رابطه ضعیفتر نمیشن؟ببخشید اینو میپرسم یه شب درمیون خیلی سخته ...حتما باید نزدیکی با د خ و ل باشه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مورفوش چند بود؟یادتون هست؟الان باردار شدین؟یه شب درمیون رابطه ضعیفتر نمیشن؟ببخشید اینو میپرسم یه شب ...

وااااا

نزدیکی بدونه دخول هم میشه مگه؟؟😁😁

انوخت جدا جدا چجور نطفه تشکیل بشه؟؟😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
کجا دیدی؟؟😁

تاپیکتون رو دنبال کردم خخخخ

تاپیکتون رو دنبال کردم خخخخ

اها. افرین بچه زرنگ😅😅😅

اون همون جواب ازمایشیه که دکتر شیراز گفت فقط ivf😏

حیف راهم نمیخوره اونجا دیگه😂😂

سلام روز ۱۵ انتقال آزمایش دادم ۸۹ شد تیترم .به نظرتون خیلی پایینه بتام؟؟؟؟

مبارک مریم جون ..خیلی هم خوب ..انشاءالله دوروزه بعد چند برابر میشه بتات خیالت راحت میشه ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
وااااا نزدیکی بدونه دخول هم میشه مگه؟؟😁😁 انوخت جدا جدا چجور نطفه تشکیل بشه؟؟😅😅

اهاااااااا شما منظورتون شب‌های  اقدام هست فقط؟

من فک کردم میگید کل ماه باید شوهر یه شب درمیون برای بهبود dfiتخلیه بشن  

اها. افرین بچه زرنگ😅😅😅 اون همون جواب ازمایشیه که دکتر شیراز گفت فقط ivf😏 حیف راهم نمیخوره اونج ...

من صدا دکتر ضبط کردم از فانتزیامه بچه که اومد با بچه برم پیشش وصداشو براش بزارم بگم تو خدا بودی اینجوری ناامیدم کردی؟

من صدا دکتر ضبط کردم از فانتزیامه بچه که اومد با بچه برم پیشش وصداشو براش بزارم بگم تو خدا بودی اینج ...

😅😅😅