2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
دوستان یه سوال  استرادیول رو تا روز انتقال مصرف میکردین؟ قبل انتقال هم پروژسترون داشتین؟؟؟

بله، انشاالله مثبت که بشین تا هفته ۹ استرادیول ادامه داره.

پروژسترون برای من که جنین بلاست میخواستن انتقال بدن از ۵ روز قبل از انتقال شروع شد. اگر جنین ۳ روزه بخوان انتقال بدن از ۳ روز قبلش شروع میشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم دکتر خیر اندیش رو خیلی قبول دارم ولی گفتن مریض قبول نمیکنه

خوب تیمش که هست عزیزم، منظورم تیمش بود که تو درمانگاه سجاد هستن، زیر نظر خودشن

ما که چند سال پیش جواب گرفتیم

یه مدت اثری ازشون نبود وگرنه قبل ivf حتما میرفتم پیششون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم کاملا حرف حق میزنی  زن و شوهر اولویت اول زندگی هم باید باشن نه پدر و مادر واقعا خدا لع ...

زینبی جونم ممنونم از پیشنهاد فوق العادت😍😍😍

راستش اگه الان بخوام برم مشاوره فکر میکنه سر جنگجو باهاش شروع کردم ولی این کلاسهای بارداری خیلی ایده خوبیه🥰

ممنونم ازت😘💋💋💋❣️

فقط اینکه تو نت سرچ کنم کجا برگزار میشه؟

بتام402هست..هنوز موعدم نرسیده..روز چهارهمم هستم به نظرتون امکان دو یا سه قلویی داره؟

سحر جون تبرییییک....چقدر خوشحالمون کردی ...ایشالا که خدا یه دوقلوی سالم و تپل رو مهمون دلت کرده.پانکچرت چه تاریخی بود و چندتا جنین داشتی؟

زینبی جونم ممنونم از پیشنهاد فوق العادت😍😍😍 راستش اگه الان بخوام برم مشاوره فکر میکنه سر جنگ ...

والا من شنیدم تمام مناطق تهران دارن 

من فقط نيلو معظمی رو میشناسم تو خ دولت پاسداران 

یه ماما دیگه هم بود فکر کنم خانم روستا 

کلا تو اینساگرام بزنی میاره کلی 

ولی این مرکز نيلو معظمی اگر بهت نزدیکه خیلی، عالیه، حتی گاهی کلاس برای مادربزرگ ها میذارن که این قدر جلوی دختر یا عروسشون گارد نگیرن و روش های قدیمی شون رو که معلوم نیست کدوم غلطه کدوم درسته بهش غالب نکنن😉😉😉😉 کلی اطلاعات به روز شده میدن بهشون تا بیشتر ماها رو درک کنن

والا چه قدر همش فقط ماها بزرگترا رو درک کنیم و تازه یک طرفه😊😊😊😊

ای بابا تقصیر تو چیه عزیزم؟ افاقا سونوی اخر رفتم گاندی با یک خانمی اشنا شدم از زاهدان اومده بود کل ...

خداروشکر چقدر خوبه همه از این معجزه ها بشه براشون

من که جنینیم واسم نموند اینهمه تلاش کردیم واسه یبار فقط اونم نتیجه نداد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام ...دوستان من شوهرم dfi36هست بردم به دکتر رستمی نشون دادم گفت فقط جنین اهدایی...گفت dfiقابل درما ...

چه ربطی داره دی اف آی با مکمل پایین میاد فقط زمان میبره باید یچیزایی رعایت کنید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
والا من شنیدم تمام مناطق تهران دارن  من فقط نيلو معظمی رو میشناسم تو خ دولت پاسداران  یه ...

زینب جون من امروز فردا پری میشم که تزریقامو شروع کنم  و وارد سیکل پانکچر بشم.میشه الان گفت که برای من فرش انتقال میده یا فریز میکنه؟

سلام.بچه ها من چند شب شبها با فاصله دو ساعت باید از خواب بیدار شم برم دستشویی.ولی در طول روز گاهی ۴ ...

سلام عزیزم هم دردیم 

من فقط کابوس نمی بینم که ایشالا نبینم ولی شبها خوابم خراب شده اصلا یه وضعی ولی طبیعیه 

وروجک هامون دارن از الان ما رو واسه شب زنده داری تمرین میدن😍😍😍😍

نه عزیزم منم نزدم از اونجایی که دکترم خیلی بیخیاله گفتم بپرسم شاید همه باید بزنن من از دیشب نمیدونم ...

گلم منم این جور میشم 

از دکترم پرسیدم گفت آب ولرم بخور و دراز بکش و شکم و کمر رو گرم نگه دار

یادم نیست قبلا برای شما گفتم یا نه، به هر حال اگر تکراری بود ببخشید🙈🙈🙈