2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بتام402هست..هنوز موعدم نرسیده..روز چهارهمم هستم به نظرتون امکان دو یا سه قلویی داره؟

عزیزم احتمالش هست ولی نمیشه از روی بتا گفت چندتا 

ان شاالله هر چند تا که هست ختم به خیر میشه برات💓💓💓💓💓🌹🌹🌹🌹🌹

والا من شنیدم تمام مناطق تهران دارن  من فقط نيلو معظمی رو میشناسم تو خ دولت پاسداران  یه ...

ممنونم عشقم از وقتی که گذاشتی😘😘😘

اینی که تو پاسداران هست رو حتما پیگیری می‌کنم و میرم💜❤️💙

سلام عزیزم هم دردیم  من فقط کابوس نمی بینم که ایشالا نبینم ولی شبها خوابم خراب شده اصلا یه وضع ...

مرسی عزیزم.خیالم راحت شد

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
درست میگی ارزش دل سوز‌وندن ندارن،واقعا بی رحمن.میدونی عزیزم من از خدا خواستم هم خودشو هم مادرش ...

الان نکن عزیزم، به فکر هدیه خدا باش که بهت داده 

از کجا معلوم شاید پاداش صبری هست که داشتی

الان اولویت مراقبت از اون هدیه خداست

دوستان یه سوال  استرادیول رو تا روز انتقال مصرف میکردین؟ قبل انتقال هم پروژسترون داشتین؟؟؟

گلم استرادیول از روز دوم یا سوم پری داشتم تا هفته 9

پروژسترون از سه روز قبل انتقال چون جنین سه روزه قرار بود انتقال بدم 

درست میگی ارزش دل سوز‌وندن ندارن،واقعا بی رحمن.میدونی عزیزم من از خدا خواستم هم خودشو هم مادرش ...

یکی از آشناهای ما هم اینطورین مادره هیچیش نیست صحیح و سالمه از وقتی شوهرش فوت کرده بیچاره کرده بچه ها رو یکی از پسرهاش خونه اش یه جای پرته زنش با یه بچه کوچک تنها میمونه که آقا بره خونه مادرش شب بمونه. تعارف هم نمیزنه مادره که حداقل با زن و بچت بیا. درک می کنم اون هم از تنهایی میترسه ها چون خودم میترسم برام قابل درکه ولی این دلیل نمیشه که بخواد بقیه رو اسیر خودش کنه یطوری به ترسش غلبه کنه یا یه فکر دیگه ای بکنه. ما یه همسایه داشتیم اینطوری بود یه اتاقش رو اجاره داد به یه دختر دانشجو در حد خیلی کم اجاره می گرفت غذا هم درست می کردن با هم میخوردن شب هم تنها نبود هم برای اون دختر خوب بود هم برای خودش. حالا شما هم بارداری زیاد اعصاب خودت رو خورد نکن. دعوا راه ننداز ول کن شاید ان شالله کوچولوت به دنیا اومد خودش یه کار کنه شوهرت دیگه نره اونجا بمونه. 

نه حتما ایمونولوژیست باید ببینه،  والا رزاقی هم سرش شلوغه  کلا تمام دکترهای لاین نابارور ...

ممنونم زینب جون ،اخه بهم گفتن خیلی وقت میزاره و کامل بررسی میکنه همه چیو ، والا نصر حتی یک دقیقه هم واینمیسته ، پس من برم پیش ایمونولوژیست حتما 😍😍😍

موناجون چقدر خوشحالم که دوباره به فکر درمان افتادی خیلی خوشحالم. دکترهای ناباروری اکثرا" سرشون شلوغه ...

عزیزم ممنونم آهو جون، جالبه بدونی شوهرم اصلا راضی نیست 🤣🤣🤣خیلی رو داره والا ، خودمم هنوز به محل کارم اعلام نکردم موضوع سقط رو اصلا بهش فکر هم نکردم،راستش هزینه های مادی هیچ هزینه هایی که بابت تایم و مرخصی و هماهنگی محل کارم دادم رو نمیدونم چطور میتونم دوباره اکی کنم، از سه ماه قبل انتقال خیلی کم سرکار رفتم که بدنم اماده باشه ، نمیدونم دیگه فکر نکنم بتونم اینکارو انجام بدم 😞😞😞

عزیزم ممنونم آهو جون، جالبه بدونی شوهرم اصلا راضی نیست 🤣🤣🤣خیلی رو داره والا ، خودمم هنوز به محل ک ...

به نظر من که تا قبل انتقال و حتی جواب آزمایش ، کامل به زندگی عادی و روتینت برس و مرخصی نگیر. مرخصی ها رو نگه دار برای بعدش. من از تجربه های دوستان اینجا و اطرافیان خودم و مریض های مامان به این نتیجه رسیدم اون هایی که مشکل خاصی ندارن و دکتر تاکیدی روی استراحت نداره براشون هرچی راحت تر گرفتن و به زندگیشون رسیدن بهتر نتیجه دیدن. 

سلام، ان شاءالله که حالتون خوب باشه 🌸، دوره دوم پریودی بعد از پانچر دکتر رفتم برام قرص های استرادیول، فرتیل سی ام و فولیک اسید و ویتامین دی نوشت و گفت روز 10 پریودی برم. اگه ضخامت رحم چند باشه برام انتقال میدن؟ (ضخامت رحمم 7 بوده موقع تخمک کشی)

و اینکه همه چیز اوکی بود ان شاءالله کی انتقال میدن؟