2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
زينب جان برام يه مكمل نوشتن كه توش ويتامين A و آهن داره به نظرت مناسب اين دوران هست؟! شما مكملات رو ...

راستی گلم سوالاتت رو حتما روی کاغذ بنویس همیشه و هر دکتری مه میری و جلوی دکتر اون کاغذ یا دفترچه رو دربیار با خودکار و از دکتر بپرس و مختصر مختصر هر پاسخی که دکتر میده و ممکنه یادت بره یادداشت کن

من امتحان کردم اثر روانی خوبی روی دکتر میذاره و همه رو جواب میده😁😁😁😁 چون این حس رو القا میکنی که آدم منظم و دقیقی هستی، تازه دقت بیشتر هم میکنن ناخودآگاه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم عزیزم حال من بدتره دیگه جنین هم ندارم  پارسال اوایل دی ماه پانکچر کردم و بعد از یکسال د ...

ان شاالله خدا یه جوری سورپرایزت کنه که نفهمی چه جور طبیعی حامله شدی... هیچی برای خدا سخت نیست، هیچی... 

دخترا من ازمایش سی دی مارکر هارو تو یه گروهی فرستادم بهم گفتم به صورت واضح مشکل ایمنی دارم ، حا ...

نه گلم کی اینو گفته!!!! 

گلم اولا که دفعه اول انتقال بودی 

دوما فقط و فقط متخصص صلاحیت داره در مورد اون یکی دو فاکتور که بالا تر هست نظر بده و تفسیر کنه

سلام دوستای گلم، حالم خیلی گرفته هست،گفتم با شما درد و دل کنم هر چند که میدونم جاش اینجا نیست!😔 ه ...

اوه اوه منم يه دوراني مثل اين دوران مراقبت از مادرشوهر ،خواهر شوهر گذروندم خيلي كلافه ميشدم ،مرداي ايراني خيلي وابسته هستن اون روزا بلاخره گذاشت با شوهرمم چند بار دعوا كرديم اصا يه وضع خيلي خاصي بود اتفاققا داره سالگرد اون اتفاقا مياد 

پس آزمایش های هورمونی رو دقیق بده کامل  ایمنی و انعقادی هم بعیده برات بنویسن مگر سابقه مشکل ای ...

ممنون عزیزم

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
خوش به حالت چجوری این همه جنین داری 😭😭 من چجوری جنین دار بشم خدااااااا

عزیزم به تعداد جنین نیست. خودتو با کسی مقایسه نکن.افرادی بودند  که با یک جنین مامان شدند و کسانی بودند که با تعداد بالای جنین بارها انتقال دادند و منفی شده. پس به یدونه جنین یا ۱۰ تا یا ۲۰ نیست. حالا که وارد این راه شدی بدون که مهمترین چیزها امیدواری و توکل به خدا و نداشتن استرسه

سلام دوستان من ترشحات غلیظ دارم ک یکم ب قهوه ای میزنه بنظرتون نشونه سقطه؟

عزیزم اصلا اصلا اون کلمه زشت رو دیگه تو ذهنت هم نیار

نشونه لانه گزینی 

یا کمبود پروژسترون 

یه زیاد بودن آسپرین یا انوکسا هست 

اگر زود از بین رفت یعنی لانه گزینی 

اگر با زیاد کردن پروژسترون از بین رفت یا کم شد یعنی کمبود پروژسترون داشتی

اگر با قطع آسپرین یا انوکسا، لک ببینی از بین رفت یعنی خونت زیاد رقیق شده و یه مدت باید قطع کنی

ممکنه هم ترکیبی از موارد بالا باشه

آخه من برم دیگه همسرم کاملا خیالش راحت میشه و این میشه عادت همیشگی‌ فردا بچه به دنیا بیاد میگه با هم ...

چقدر شبيه هميم😂ببين من اخر سر گفتم نميتونم اگه ميخاي خواهراتو بيار خونه خداروشكر خواهراش نيومدن اينم گفت من نميتونم زنم تنها بزارن اگه ميخاين بياين وضع ما خيلي اورژانسي بود ميگفتن هر كي يه هفته بره بمونه چند هفته رفتيم من اصا خوابم نميبرد حتي با خودم ملافه برده بودم مامانش ولي فوت كرد پارسال ٤ دي بود ،يادش بخير شب يلدا پارسال حالش خيلي بد بود ما مثلا دورش جشن گرفته بوديم به من گفت بيا رفتم در گوشم گفت حلالم كن هيچ وقت صحنه رو يادم نميره

چقدر شبيه هميم😂ببين من اخر سر گفتم نميتونم اگه ميخاي خواهراتو بيار خونه خداروشكر خواهراش نيومدن اين ...

خدا رحمت کنه مادر همسرتو💚

مادر شوهر من سالمه،طوریش نیست،اینا می‌رن پیشش چون میترسه شبا تنها بخوابه و می‌رن قرصاشو بدن🙄ما آدم نیستیم آخه😐😐