2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
توروخدا کسی نیست جواب بده

سیما جون الان اکثر بچه هایی که مثبت شدنو باردارن لکه بینی دارن نمونش mamaeli که تازه مثبت شده خداروشکر رفته سونو بهش گفتن مشکلی نیست، به خودت استرس وارد نکن که این از لکه بینی ام بدتره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان من ترشحات غلیظ دارم ک یکم ب قهوه ای میزنه بنظرتون نشونه سقطه؟

نه عزیزم اگر قهوه ایه نگران نباش.

اگر خون واضح دیدی زنگ بزن مرکزت بهت می گند یا شیافو آمپولتو اضافه کنی و یا اگر اسپرین داری قطع کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سوره ناس بخون هر طلسمی هم هست باطل میشه قربونی بده. من به طلسم اعتقاد دارم ولی به این ها که می ...

من به طلسم اعتقاد نداشتم تا اینکه اتفاقاتی عجیب در زندگیم افتاد و کمی اعتقاد پیدا کردم....نه اصلا نباید پیش کسی رفت اینا خرافه هستند..اگرم کسی باشه که واقعا اینکاره باشه میدونی که یک قرون پول نمیگیرند...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نمیدونم چرا ما جزء اونایی نشدیم که بی دردسر مامان میشن، این همه آمپولو دارو هزینه هاش فشار روحی، خدا ...

میخواستم همین رو بگم که خدا رو شکر به آی وی اف امید داری که خودت گفتی. میشه ان شالله به زودی زود. یه کوچولو دیگه صبر کن. 

سلام خانوما روزتون بخیر 

کسی هس منو راهنمایی کنه من قرار این ماه سیکل میکرو رو شروع کنم فقط از شهر دیگه میام تهران 

میشه مراحلشو بهم بگین روزم دوم بیام سونو میشم دارو میدن؟سونوی بعدی کی هستش

داروها چیا هستن 

تو این مدت چیزی باید بخورم

شوهرم تا روز انتقال لازمه ک همراهم باشه؟؟

دخترا من ازمایش سی دی مارکر هارو تو یه گروهی فرستادم بهم گفتم به صورت واضح مشکل ایمنی دارم ، حا ...

مونا جان فکر می کنم یه مقدار زود برای آزمایش ایمنی اقدام کردی.

من سری قبل که بارداریم خارج از رحم شد و جنینم از بین رفت دکتر گفت چند ماه صبر کن بعد آزمایشای ایمنیو بده. چون الان سیستم ایمنی بدن داره مبارزه می کنه و جواب درست در نمیاد.برای شما هم همین اتفاق افتاده

بچه ها کسی میدونه روز ۸ انتقال بتا باید حدودی چند باشه؟

جیگر راستش و به من بگو ازمایش دادی؟🤗🤗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اینقدر عر زدم صب شوهرم برد تیتر دادم

عاشقتما یعنی😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان ۲تاسوال دارم یکی اینکه اونایی ک مثبت شدن بازم دردای پریودی رو یکم داشتن زیر دلشون؟ واینکه اگه ...

آره گلم طبیعیه

عزیزم مطب های خصوصی قبل از 12 هفته ماها که ivf کردیم رو قبول نمی کنن وگرنه خود مرکز مشکلی نداره 

مهم اینه دکتر زنان بیرون شما رو پذیرش کنه

میخواستم همین رو بگم که خدا رو شکر به آی وی اف امید داری که خودت گفتی. میشه ان شالله به زودی زود. یه ...

میدونی آخه تنها راه مامان شدنم همینه عزیزم، چون لوله هام بستست وگرنه حتی از طبیعی باردارشدنم ناامید نمیشدم😶😶😶 بازم توکل به خدا❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برام دعا کن 

عزیزم انشالله اون روزو میبینم که میام میگم دیدی سمانه تیکرت به سلامتی تک رقمی شد 🌷🌷🌷🌷🌷👐

من موندم اصلا چی شد رفتم انتقال دادم با این خانم دکتر من که اصلا جرات نداشتم بدون صحبت با دکتر خودم ...

تارا گلی مطمین باش خیریت داشته..من میدونم که با تحقیقات زیاد رفتی سراغش..اصلا خودتو سرزنش نکن 

حالا چرا بی صبرانه منتظر پرئودی؟

روز شنبه که رفتم بیمارستان که اگر جنین رشد کرده بود انتقال بدم وارد که شدم جنین شناس یه خانمی رو که قرار بود رحم اجاره کنه بغل گرفته بود ناز میکرد که عیبی نداره گریه نکن پیگیر باش متوجه شدم حدود 15 تا تخمک داشته اسپرم شوهر هم عالی اما جنین هاش مثل من در مرحله اول ارست شدند....انقدر گریه میکرد که وقتی به من گفت چی شده فقط نگاش میکردم گفت افرین به روحیت🤐(تارا  اون لحظه یاد تحقیقات تو افتادم گفتم نکنه جنین شناسی این مرکز مشکل داره...اخه دقیق پروندمون شرح جنیناش یکی بود😔 )

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،