2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
من انقدر گریه کردم کارم به بیمارستان کشید رفتم زیر و سرم و کلی آمپول زد بهم دکتر تازه برگشتم خونه کل ...

بیخیال عزیزم

خودمون از هرکسی و هرچیزی تو دنیا مهم تریم

از منفی شدن زیاد ناراحت نیستم از معامله ای که خدا همیشه و تو تمام مراحل زندگیم باهام کرده شاکیم

همیشه دقیقه 90 میده وقتی جون بسرم کرد وقتی دیگه ذوق و شوقی برام نمونده

اون دفه مثبت شدم فکر کردم تو این یک کار بهم رحم کرد راهمو کوتاه کرد غافل از اینکه این قصه سری دراز دارد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بیخیال عزیزم خودمون از هرکسی و هرچیزی تو دنیا مهم تریم از منفی شدن زیاد ناراحت نیستم از معامله ای ...

منم امروز کلی با خدا دعوا کردم بعدش عذاب وجدان گرفتم کلا هرچی میخوام رو یا بهم نمیده یا میده پس میگیره یا در موارد کم به سختی میده😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز کلی با خدا دعوا کردم بعدش عذاب وجدان گرفتم کلا هرچی میخوام رو یا بهم نمیده یا میده پس میگی ...

بچه داری؟

چمد سالته؟ انتقال چندمت بود؟

اوووف بمن میده اکثرا ولی وقتی میده که دیگه از تشنگی سراب میبینم!  یعنی ده برابر بقیه باید نلاش کنم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

کلی آمپول زدم 

اما یه بدبختی دارم اونم اینکه من کلا یه تخمدان دارم😢

گفت امروز ۶ تا فولیکول داشتم تو تخمدان چپم .

که فکر کنم خیلی کم باشه و احتمالا یه بار دیگه باید تخمک کشی داشته باشم دو ماه دیگه.

کسی اینجوری بوده؟

اصلا کلا حس بدی دارم

همش میگم اینم جواب نمیده

الان ۸ ساله باردار نمیشم که نمیشم

منم امروز کلی با خدا دعوا کردم بعدش عذاب وجدان گرفتم کلا هرچی میخوام رو یا بهم نمیده یا میده پس میگی ...

حق داری ناراحت باشی عزیزم

انشالله بزودی باردار میشی

من که میگم اگر خدا دوستم داشت نمیذاشت کار به اینحاها بکشه ، حتی اگر کشید جداقل بهم جنین درست حسابی میداد

واقعا خدا فرق میذاره بین بنده هاش

مردم مثل آب خوردن باردار میشن من با ivf هم دهنم سرویس شد و نشد...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من تقریبا یادم میاد، ان شاء الله که تا الان همه چی عالی شده عزیزم

اخی عزیزم واقعا من و یادتونه ؟ من اما نه 🙈🙈🙈

الهی شکر به زودی زود هم نی نی بغلتونه 🙏🤩🤩🤩🤩🤩

خدایا شکرت 🙏🙏🙏🙏
انشاءالله خوشحالی تون دائمی میشه عزیزم با جواب مثبت...

ممنمونم عزیزم..عصری آزمایش دادم..گفتن ساعت نه بیاین دنبال جواب

حالا شوهرم رفته جواب بگیره

خیلی زمان دیر میگذره

چی میگی تو😤😤😤😤
ممنمونم عزیزم..عصری آزمایش دادم..گفتن ساعت نه بیاین دنبال جواب حالا شوهرم رفته جواب بگیره خیلی زما ...

خوش خبر باشی انشاالله😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنمونم عزیزم..عصری آزمایش دادم..گفتن ساعت نه بیاین دنبال جواب حالا شوهرم رفته جواب بگیره خیلی زما ...

انشالله خدا دلتو شاد کنه الهی آمین😍😍😍😍🙏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟ شما آمپول زدی برای تشکیل ریه؟

من نه هنوز نزدم ولی احتمالا برم دکتر هفته دیگه بده بهم بزنم

البته انقباض اینا خداروشکر ندارم شاید نزنم الکی🌷🌷شما زدی؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم