2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
بالاخره هر گلی یه خاری داره موناجون. حالا یه دفعه یه کار بدی کرده گذشت کن. وقتی اولین بارش بوده یکم ...

آهو من تو زندگیم تا حالا انقدر اذیت نشدم یعنی همه بدبختیام یه طرف این یه طرف 😞😞😞میدونم که ادم قبلی نمیشم یعنی قشنگ طاقتم تموم شد ،سختی هایی که تو زندگیم کشیدم کم نبود ولی به این موضوع از همه بیشتر ضعف داشتم 😢😢حالا دیگه اینم قسمت من بود مناسفانه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا من یکی از دلایلی که زدم گفتم ببینم این همه میگن کاذب فلان ینی یه امپول چقدر بتا میبره بالا مگ ...

مانه من مطمینم که ۲تا هستن به سلامتی انشالله 🌷🌷۳تا نیستن از رو بتات میگم ۲تان

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
میدونی آخه تنها راه مامان شدنم همینه عزیزم، چون لوله هام بستست وگرنه حتی از طبیعی باردارشدنم ناامید ...

خب خدا رو شکر که این راه وجود داره. ان شالله نتیجه می گیری عزیزم. جنین فریز داری باز هم؟ 

سلام خانوما روزتون بخیر  کسی هس منو راهنمایی کنه من قرار این ماه سیکل میکرو رو شروع کنم فقط از ...

روز دوم شروع دارو....روز ششم سونو و طبق رشد فولی ها یا دو روز درمیون سونو میشی یا سه روز....

همسرت نیاز نیست تا روز پانکچر

البته این روال شیراز بود

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خداازدهنت بشنوه مامان مهربون

راست میگه عزیزم منم بعد ۶روز امپول بیبی چک زدم هاله خیلی محو داشت و بعدش ازمایش دادم مثبت بود🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ببخشید من کلی سوال دارم دیرزو با دکترم ویزیت شدم اما یه سری سوال رو نپرسیدم ازش .فراموش کردم میشه ...

عزیزم معلومه خیلی نگرانی، مامان آینده گل اصلا نگران نباش هر تعداد که به صلاح باشه انتقال میدن و دیگه چون شما 4 روزه شدن جنین هاتون اگر بلاست هم بکنن ریسکش کمه

کلا خودشون میدونن چند روزه و چند تا انتقال بدن اصلا استرس نگیر خیالت راحت راحت عزیزم😍😍😍😍

مانه من مطمینم که ۲تا هستن به سلامتی انشالله 🌷🌷۳تا نیستن از رو بتات میگم ۲تان

من حس ميكنم يكيه اخه توام روز ده بتات صد بود منم دو روز جلو ترم چون تو سه روزه بودي ،من ٨ روز و دو سه ساعت بودم ازمايش دادم

بچه ها من از امروز گفتم بذار کار کنم یکم کار کنم گفتید خونرسانی اینا الان یکم لک دیدم 😭😭😭 چه ا ...

عزیزم راه برو اهسته و کارهای سبک و باید بینش همش دراز بکشی و استراحت کنی منم کارهام و میکردم اما هر نیم شاعت یه عالمه دراز میکشیدم فیلمی چیزی میدیدم بعدش باز پا میشدم🌷🌷

زینب جان زنگ زده رویان گفتن حتما فردا صبح بره سونو ،بنظرت چی شده ؟تخمدانش ؟خطرناکه؟

به نظرم اگر درد شدیده بره بیمارستان آرش سریع، شاید تو بدترین حالت تورشن هست ولی بهش اینو نگو، فقط متوجه بشه باید هرچه سریع تر بره بیمارستان تا خیالش راحت بشه

زينب جون من آسپيرين ندارم من سرخود دو آمپول و شياف مصرف ميكنم بعد از دومين لكه بيني اما رويان گفت ...

ببین منم اون موقع دکترم همینو گفت ولی شیطنت کردم صبح ها شیاف 400 میذاشتم 

شب ها هم دو تا آمپول 

بعدا به دکترم گفتم حتی نگران بودم دعوام کنه ولی چیزی نگفت، تازه گفت همینو ادامه بدم تا لکه بینیم کامل رفع بشه

فقط گفت آب زیاد بخورم، استراحت باشم ولی نه مطلق، و گفت هر وقت رفتم دستشویی فرنگی از بالای ران پا آب ولرم بگیرم تا پایین چند دقیقه که خون رسانی به رحم خوب خوب باشه 

گلم الان اگر کف خونتون سرده جوراب بپوش حتما

خودتو گرم بگیر ولی دیگه نه در حدی که کلافه بشی و عرق کنی

آهو من تو زندگیم تا حالا انقدر اذیت نشدم یعنی همه بدبختیام یه طرف این یه طرف 😞😞😞میدونم که ادم قبل ...

موناجون الهی بمیرم برای دلت خیلی غصه دارت شدم اون روز که تعریف کردی. عیبی نداره سعی کن یواش یواش کمرنگ کنی اون موضوع رو برای خودت. غصه نخور دیگه. من هم یهو دو تا شوک خیلی بزرگ برام آورد مشکلات همسرم که عوارضش هم داره به شدت اذیتم می کنه از نظر جسمی و روحی. تو سن کم هم پدرم رو از دست دادم که هنوز فشار عصبیش رو با خودم می کشم ولی به هرحال زندگی جریان داره. نمی تونی همه اتفاقات زندگی رو اونطوری که خودت میخوای و اونطوری که لیاقتش رو داری بچینی. دنیا انقدر بالا پایین داره. من به مشکلاتم به چشم یه بازی هیجان انگیز نگاه می کنم. همیشه عاشق رالی بودم ولی قسمت نشد برم حالا زندگیم شده شبیه رالی با مانع هر مشکلی رو حل می کنم یه مشکل دیگه میاد جلوی چشمم. این دفعه که هنوز حل نشده دو تا مشکل با هم برام درست شد. فقط از خدا میخوام بقیه عزیزانم رو نگه داره برام که به واسطه حضورشون بتونم حداقل مشکلاتم رو راحت تر تحمل کنم و از خود خدا میخوام که بهترین راه رو بذاره جلوی پام. چند روز پیش رفتم سر مزار پدرم گفتم یه درجه از من نزدیکتری به خدا ازش بخواه کمک کنه و بهترین راه حل رو خودش به بزرگی خودش بهم نشون بده هرچی که باشه من تسلیم اراده خودش هستم. باورت میشه از اون روز همه کارهایی که باید بکنم انگار بهم الهام میشه. مثلا" یه حسی یهو بهم میگه الان این رفتار رو با شوهرت بکن. شاید تو نظر خودم اصلا" همینطوری نمی اومد ولی نتیجه می ده اون رفتار ( نمی دونم شاید هم تو مراحل اولیه دیوونگیم الکی فاز الهام شدن برداشتن برای خودم