2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
خیلی چیزا هست محیا جان  رنج وسیعی داره

دكتري كه شهرستان ميرفتم دكتر خوبي بود باتجربه و فارق التحصيل دانشگاه تهران، ميگفت اندومتريوز بيس ايمونولوژيك داره و ميتونه فاكتورهايي ايمني رو تحت تاثير قرار بده، بالاخره مثل يه زخمه ديگه،،، زينب شما يوتروساكرال ليگامانتم اندومتريوز داشت؟ من موندم حالا كه كار به اينجا رسيده اول برم لاپارا بعد يه بار ديگه ميكرو كنم؟ يا اصلا به لگن دست نزنم دستكاري نكنم و با اهدايي هم امتحان كنم

...
زورگو رو خوب اومدی زینب جون😁.میگفت اینجا تیمی کار میکنن اجازه انتخاب پزشک ندارید اگه میخواین با یه ...

میفهمم گلم ولی غیر منطقی گفته چون تیمی هست نمیتونی دکتر انتخاب کنی 

این جوونه حالش خوب نیست، اغلب همسرم رو خوب تحویل می‌گرفت ولی من دوست داشتم برم همراه همسرم دائم نق میزد که برو اینجا نشین، بذار از دکتر اجازه بگیرم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم کاملا درکت میکنم حق داری 

منم همسرم تو 3 سال همین حدود 15 بار آز اسپرم داد... 

در هر صورت شما هم مثل خواهرم دوست دارم حسابی با محکم کاری بری جلو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره فقط بلدند بگند مثبت فکر کن حتی یونسی مسخره به دوستم گفته بود برو فیلم عروسیتو بگذار با جنینات بب ...

تارا جان این دوستت که میگی لاپارا کرده بود ولی نفهمیده بودن لوله هاش هیدروئه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وااا بهار جون با یه بار منفی شدن اینقدر ناامید شدی؟ من سه باره منفی میشم حتی یه لحظه ام به رحم اجاره ...

آره می دونم چی می گید ولی دوست دارم زودتر مشکلمو بفهمم از کجا بود با خودم میگم شاید از رحم بود خدای نکرده خیلی ذهنم مشغوله ولی خب رحم اجاره ایم بقول زینبی جون مشکلات خودشو داره به هر کی نمیشه اعتماد کرد من ناامید شدم 😔 انشاءالله که همین بار ثمین جون نتیجه مثبتشو ببینه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
وای عزیزم مبارکه.پس شمام تیکردار شدی به سلامتی و دل خوش انشالله

قربونت برم انشالله تیکردارشدن خودت

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مبارکه ایشالله بسلامتی ۸ماه دیگه بغلش کنی🤗😍😁⁦👨‍👩‍👧‍👧⁩

انشالله 🙏انشااله قسمت همه منتظرا🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
آره می دونم چی می گید ولی دوست دارم زودتر مشکلمو بفهمم از کجا بود با خودم میگم شاید از رحم بود خدای ...

منم بخاطر همین میخوام این سری به دکترم پیشنهاد بدم هیسترو بشم چون رحمم بررسی میشه مشکلی باشه مشخص میشه، آزمایشای ایمنی رو هم میدم، بالاخره یه چیزی این وسط هست که نمیشه باید پیداش کنیم😶😶😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی هم عالی 😍 😍 😍، ان شاء الله تک رقمی شدنش رو ببینی  ان شاالله به تبریک زایمانش میرسی

قربونت برم انشالله به لطف خدا و دعاي شما دوستان🙏😍

انشالله 🙏انشااله قسمت همه منتظرا🙏

وای تیکرشو ببین😍😍😍 عزیزم❤

انشاالله که صحیح و سالم بیاد بغلت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارک تیکر بارداری عزیزم...برای ما منتظرا هم دعا کن زودی از این تیکر واقعیاز بزاریم😍😍

سلامت باشي دوستم، اگه قابل باشم حتما دعاگوام

من خودمم هميشه در حسرت اين تيكر بودم ،مطمين باش به زودي براي شما هم اين تيكر نصب ميشه🙏

قربونت برم انشالله تیکردارشدن خودت

تیکر شما هم مبارک سیمایی جون😍😍😍 انشاالله بارداریه خوبی داشته باشی❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40