2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم ana یه جور آنتی بادی ضد هسته سلول هست به گلبول سفید ربطی نداره  اون موارد هم که گفتی بعی ...

زینب جان من روز پنجم انتقالم هست زیر شکمم خیلی درد هست و معذرت میخوام ترشح هم دارم  نمیدونم برای اینه که استراحت ندارم از صبح جلسه بودم و توی ماشین 

نه عزیزم با یبار منفی شدن بفکر رحم اجاره ای و ... نباید بیفتی فعلا راههای دیگه رو امتحان کن راههای ...

آخه دیگه چه راهی اینکه آخرین راه بود ولی خب بقول شما بایبار زوده واسه این تصمیم ولی خب خیلی خورده تو ذوقم دیگه بدم میاد از آزمایش منفی بی بی چک منفی ناامیدی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب آدم زور گویی!!!  آخه هر جای دنیا بیمار اختیار داره دکترش رو خودش انتخاب کنه گلم اگر به دل ...

زورگو رو خوب اومدی زینب جون😁.میگفت اینجا تیمی کار میکنن اجازه انتخاب پزشک ندارید اگه میخواین با یه پزشک ویزیت بشید برید مطب حتی اجازه نداد من برم داخل گفت اینجا مطب نیس.درباره ی مکمل هم وقتی همسرم گفته بود پس چرا یه پزشک تجویز میکنه یکی دیگه نه گفته بود تاثیر مکمل ها ثابت شده نیست فقط هزینه اضافه برای بیمار هست .میدونی چیه عزیزم من تو این ۷سال به این نتیجه رسیدم که دکترها تو زمینه ناباروری روش درمان رو پیدا نکردن فقط با آزمون وخطا روی بیمار بیچاره جلو میرن حالا خدا میخواد و یکی با اولین انتقال نتیجه میگیره یکی هم مثل من....مطمئن هستم به همسرم بگم بیا بریم مطب دکتر صدیقی نمی یاد خسته شده اخه مکمل هم رو اسپرمش تاثیر نداره بریم مطب دکتر چکار کنیم. بنده ی خدا شاید تا الان ۱۵بار آزمایش اسپرم داده شاید هم‌بیشتر.الان هم فقط به خاطر دل من هست که دوباره همراهم شده .

من از قیافه اش هم یه جوری میشم 🙈🙈🙈🙈  نمیدونم چرا الکی این همه هوای همو دارن و اعتماد به نف ...

واسه خیلی هاشون متاسفم واقعا، شوهر من قبل از ازدواج رفته بود پیش یکیشون گفته بود ببین اگر من شرایط بارداری طبیعی ندارم ازدواج نکنم، اونم گفته بود که نه مشکلی نداری برو ازدواج کن، اینم از روزگار ما!!! حالا ما پیشگیری هم میکردیم، تا اینکه رفتیم بهش گفتیم چرا اینطوری گفتی؟!! گفت من با دو میلیون هم مریض داشتم بچه داره این که خوبه!!!! بهتره خانم بررسی بشه!!!!!! راحت 

بچه ها

یسوال

من اگه ایشالله جوابم مثبت بشه بخوام دکترمو عوض کنم ی دکتر دیگه برم عیبی داره؟ نظر شما چیه؟

اخه من میخوام ایشالله زایمان برم نیکان

دکتری که میرم زایمانش عرفان و ابان هر دو بمن دورن 

بنظرتون میتونم دکترمو عوض کنم یا نه بذارم بگذره ی مدتی از بارداری بعد دکتر عوض کنم

میشه کمکم کنید؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
جنینم رشد نکرد...کنسل شد ....کلا دیگه خداحافظی کردم با میکرو.....باید بخودم و زنرگیم برسم ....واقعا ...

ما هم امیدواریم که تو دوست خوبمون طبیعی باردار شی که نخوای آمپول هارو تحمل کنی!!! میدونم الان تو ذهنت میگی آخه مگه منم طبیعی باردار میشم؟!!!!! ولی امیدوارم که اتفاق بیافته

شما یه دختر هم داری ؟

😐نمی دونم ولی تو فکرشم 🙊

نه عزیزم بهش فکر نکن، خیلی سخته و عذاب آور 

ما کلی رعایت میکنیم چیز سنگین بلند نکنیم، غذا خوب بخوریم، نزدیکی نکنیم و... 

اما 24 ساعته پیش ساروگیت نیستی ببینی اونم اهمیت میده یا نه 

فقط کسی که مشکل رحم جدی داره یا رحم نداره باید بره دنبال اجاره ایی

منم روز دوازده پری پانکچر شدم.چهارتا تخمک دوتاش جنین شد میگم کاش دوز داروها بیشتر بود تعداد تخمکام ب ...

منم بهشون گفتم ولی اهمیت ندادن..دوباره باید همین راهو از اول برم

تا خدا هست زندگی هست...
زینب جان من روز پنجم انتقالم هست زیر شکمم خیلی درد هست و معذرت میخوام ترشح هم دارم  نمیدونم برا ...

عزیزم نگران نباش ولی حتما یه جا پیدا کن 5 دقیقه دراز بکش گاهی 

منم همین کارو میکردم، نگران نباش در کل 

منم روزهای آخر دردهای پریودی شدید داشتم، حتی تو حالت دراز کشیده

نه عزیزم بهش فکر نکن، خیلی سخته و عذاب آور  ما کلی رعایت میکنیم چیز سنگین بلند نکنیم، غذا خوب ...

آره اتفاقا همش به این موارد فکر می کنم بقول شما هیچکی مثل خود آدم واسه شرایطش دل نمی سوزونه  ممنون از راهنماییت عزیزدلم امیدوارم خدا خودش واسم بخواد بهم آرامش بده که دیگه بهش فکر نکنم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
تارا من تصمیم دارم یبار رحم اجاره کنم رو رحم یکی دیگه امتحان کنم ببینم می گیره میگم شاید رحمم پس زد ...

وااا بهار جون با یه بار منفی شدن اینقدر ناامید شدی؟ من سه باره منفی میشم حتی یه لحظه ام به رحم اجاره ای فکر نکردم بالاخره باید بگردی مشکلت رو پیدا کنی اونایی که رحم اجاره میکنن دیگه مشکلشون خیلی حاده و مجبورن

یه کم تحملت رو ببر بالا دختر خوب، الان ثمین جون برای بار 17 داره انتقال میده اسم رحم اجاره ای نمیاره بالاخره نتیجه صبرشم میبینه حتما

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه گلم ولی یک سری دروس مشترک با پزشکی داشتیم، رشته ام هم بماند... 🙈🙈🙈

اها اخه خیلی اطلاعات بالایی در رابطه با میکرو و انتقال اینا داری.برا این سوال شد برام😄

تا خدا هست زندگی هست...