2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من که اصلا دوس ندارم خانواده شوهرم قبل ۵ ماه بفهمن ،خودشون خواهر شوهرام دختراشون حامله شده بودن تا ۵ ...

من خواهرشوهرم باردار شد همون تا ازمایشش مثلت شد فقط بمن گفت که طفلی سقط شد قلبش عدم خونرسانی و اییت قلبی کرد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من روز انتقالم با شوهرم بحثم شد دیگه ماشین دور پارک کرده بود منم نگفتم بیار کلی پیاده رفتیم بعدشم شو ...

قطعا مثبت میشی .تجربه ثابت کرده هرکی روز انتقال دعوا کنه مثبته .دلیل منفی شدنای منم همینه همیشه شوهر مهربونه  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا مثبت میشی .تجربه ثابت کرده هرکی روز انتقال دعوا کنه مثبته .دلیل منفی شدنای منم همینه همیشه شوهر ...

منم😅😅😅فایده نداره این سری باید یه دعوایی راه بندازم😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منو بیمارستان با ویلچر بردم تا ماشین گفتن اصلا نمیشه خودت بری

واقعا؟ ما رو نیم ساعتم به زور میذارن دراز بکشیم زود میان میگن بلند بشید برید😕😕😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واقعا؟ ما رو نیم ساعتم به زور میذارن دراز بکشیم زود میان میگن بلند بشید برید😕😕😕

ااا

نه من همون اناق اننقال دو ساعت موندم دو ساعتم ی اتاق دیگه

گفتن سوپ بخور بعد ترخیص 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
قطعا مثبت میشی .تجربه ثابت کرده هرکی روز انتقال دعوا کنه مثبته .دلیل منفی شدنای منم همینه همیشه شوهر ...

ما سر تعداد انتقال بحث کردیم هی میگفت چرا سه تا گذاشتی انگار الان سه قلو حاملم ماه دیگه میزام سه تا بچه میاد رو دستش😂😂😂

اوووووف خیلی اعصابم از دست این طاهری پناه خرابه یعنی دستم بهش برسه روش اسید میپاشم من خوبم شکر .امر ...

ثمین جون دعای همه ی ما پشت سرت منکه مخصوص هر روز شما رو دعا میکنم عزیزم ..انشاءالله اینبار مثبت میشی و بدنیا میاری جوجه هاتو آمین..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏