2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
اره تا ۵روزک ه خونه مامانم مطلق خوابیدم بعد اومدم خونه باز استراحتم 🙈

من روز انتقالم با شوهرم بحثم شد دیگه ماشین دور پارک کرده بود منم نگفتم بیار کلی پیاده رفتیم بعدشم شوهرم گفت بزارمت خونه مامانت گفتم نه نمیخام بعدشم یه تولد دعوت بودیم که ضایه بود نریم اونجا داغون شدم ،واقعا روزای سختیه تا قطعی شدن نتیجه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تا ۵روزک ه خونه مامانم مطلق خوابیدم بعد اومدم خونه باز استراحتم 🙈

شما میدونی مثلا جنین تا چند روز میتونه اون تو شناور بمونه؟ینی مثلا یکیشون سریع بچسبه یه دیر تر بچسبه اینطوری میشه ،مثلا فاصله دو سه روز 

من روز انتقالم با شوهرم بحثم شد دیگه ماشین دور پارک کرده بود منم نگفتم بیار کلی پیاده رفتیم بعدشم شو ...

عزیزم

الهی

ادم هر چی بهش فکر نکنه بهتره

من ۱ماهه خونه مادرشوهرم نرفتم

فکر کنم فهمیدن😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها میگم کسی میدونه اگه بخوام به بدنم بجز قسمت ممنوعه، پودر موبر بزنم اشکالی داره؟ آخه من بدنم واقعاً به ژیلت حساسیت داره، داستان دارم این 7 ماه آینده با این ژیلت 🙄🙄

@زینبی_بابا    

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خب دیگه بعد پانکچر یه روزشو باید میرفتی ینی حالت خوب نبود؟حالا بهشون نگو اصلا تا سونو قلب بگین مثلا ...

دیگه حتمن میفهمن

نه راستش خیلی حالم خوب نبود که برم

اصلا دوست نداشتم بفهمن

حالا ببینیم چی میشه🙈

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دیگه حتمن میفهمن نه راستش خیلی حالم خوب نبود که برم اصلا دوست نداشتم بفهمن حالا ببینیم چی میشه🙈

من که اصلا دوس ندارم خانواده شوهرم قبل ۵ ماه بفهمن ،خودشون خواهر شوهرام دختراشون حامله شده بودن تا ۵ ماه نمیگفت دفه دومم تا ۹ ماه میگفت جنسیتش معلوم نیست پشتش بوده😂😂