2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست

سلام دوستای گلم

من ای وی‌اف‌شدم

یجا خوندم که الان همه رو میکرو میکنن ولی به اسم ای‌وی‌اف

میشه راهنمایی کنید فرقش چیه؟ 

بعد اگه ایشالله باردار شم بارداری ای وی اف فرقی با بارداری طبیعی داره؟ حین بارداری منظورمه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اتفاقا همین محقیق آمریکا و دکترهای اونجا و مقالات تایید شده امریکایی میگن با بلاست کردن شانس ج ...

باورت نمیشه جنین های بلاست من هردوبار منفی شدن ولی هردوباری که +شدم جنین هام دو روزه و سه روزه بودن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
۵دی🙈🙈🙈🙈کلا قاطی کردم.زینب جون می خوام همسرم ازمایش های هورمونی بده لطف میکنی بگید چه چیزهایی رو ...

چشم گلم 

LH

FSH 

T4

TSH

Tetoserone

Prolactin

عزیزم برای همسرم اینا رو نوشته بود، شما هم بپرس ببین آیتم های بیشتری نیاز هست یا 

فقط عزیزم یه جوری بگو که هر چی هست برات بنویسه و نگن لازم نیست و فلان، بگو چند ساله درگیر هستی و با پیاز داغ حسابی 

زینبی جون اصلا چیزی نمیتونم بخورم .سیر و موسیر هم اصلا این مدت نخوردم.حالا تو مدرسه یخ گذاشتم روش یک ...

عزیزم اگر حالت سفید زده و خون ریزی بند اومده برو مطب بگو برات یه پانسمان خاص هست میذارن 

قبلش هم با آب نمک ولرم شستشو میدن برات زود خوب میشه

ورم طبیعیه نترس اگر قرمز و داغ شده باید چرک خشک کن بده 

سلام خواهرای نازمم..... چه اونا که یه فرشته تو شکمشونه و دارن قلمبه میشن😍😍چه اونایی که انشاله بزو ...

سلام مریم جان خدا گل پسرت رو حفظ کنه برات.

جنینت رشد نکرده بود انتقال ندادی؟

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
دقیقا زینب جون. دکتر حسینی که جنین شناس هست و سرتیم جنین شناسی عرفان هم همینا رو بهم گفت. حتی از دکت ...

اوه اوه، فقط یه جوری بگو که دکتر حسینی هم بتونه بعدا بقیه رو راهنمایی کنه 

منظورم اینه مراقب روابط بین شون باش به لج و لجبازی نرسه🥴🥴🥴🥴

مثلا بگو همسرت راضی نیست یا مثلا بگو کلی مورد دیدی و تحقیق کردی، بگو با توجه به این موارد ته دلت راضی به pgd و... اینا نیست، و کاملا بهش ایمان داری و قبولش داری ولی هر کار میکنی نمیتونی با این روش کنار بیایی

چون بگی فلانی گفت انگار حس سوادشون رو به چالش کشیدی 

باورت نمیشه جنین های بلاست من هردوبار منفی شدن ولی هردوباری که +شدم جنین هام دو روزه و سه روزه بودن

چرا عزیزم کاملا باور میکنم

خودم هم سه روزه انتقال دادم

اصلا نمیگم بلاست کردن بده ولی خب شرایط داره 

دیگه pgd شرایط خیلی سختگیرانه تری داره