2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
عزیزم اتفاقا همین محقیق آمریکا و دکترهای اونجا و مقالات تایید شده امریکایی میگن با بلاست کردن شانس ج ...

زینب جان من دوبار مشاوره گرفتم از پرفسور حسینی به شدت تاکید کرد که اصلا جلوی دکتر طاهری پناه کوتاه نیام و pgs رو قبول نکنم. و گفت من هزار بار به این دکترا گفتم به مریض pgs و pgd پیشنهاد ندین مگر اینکه تو خانوادشون مشکل ژنتیکی خاصی باشه. گفت موادش خوب نیست و خیلی وقتا این روش باعث میشه بهترین جنین ها از بین برن. راستش من دقیق نفهمیدم موادی که او ایران استفاده میشه خوب نیست یا اینکه کلا مواد و روش خوبی نیست. اما کلیت مطلبش رو فهمیدم که زیر بار pgs نرم. حتی راجع به سنم پرسیدم گفت نگران نباش ما بهترین جنین هارو انتقال میدیم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آها منم بعد پانکچر کابرگولین خوردم پرو لاکتین ام اومد پایین. این سری هرچی به دکتر گفتم آزمایش بده چ ...

ایشالا که بالا نرفته عزیزم. شاید اگرم بخواد بالا بره به زمان بیشتری نیاز داشته باشه.واسه همین دکتر گفته نمیخواد. الان انتقالت برای کی هست؟ اگه مونده تا انتقال و نگرانی به نطرم خودت برو یه آز پرولاکتین بده که خیالت راحت شه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه اش باید بالا باشه، اینجا فکر کنم برای سقط مکررها یا دفعات منفی بالا و یا مشکل ژنتیکی زوجین است ...

من از عرفان نیایش پرسیدم گفت ۱۹ میلیون هزینه pgs میشه گفت اما حداقل باید ۸ تا ۱۰ تا جنین داشته باشی که انجامش بدیم

ایشالا که بالا نرفته عزیزم. شاید اگرم بخواد بالا بره به زمان بیشتری نیاز داشته باشه.واسه همین دکتر گ ...

من انتقالم حدودا 10 روز دیگه باید باشه احتمالا

الانم احساس سرماخوردگی دارم اصن کلافه هستم 

سرما بخورم سیستم ایمنی بدنم فعال میشه؟ بده واسه انتقال نه؟

من انتقالم حدودا 10 روز دیگه باید باشه احتمالا الانم احساس سرماخوردگی دارم اصن کلافه هستم  سر ...

راستش فکر نمیکنم فقط اینکه حسابی به خودت برس که زودی خوب شی عزیزم. به سلامتی انتقال بدی و انشالله اینبار حتما مامان میشی عزیزم

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله همین دفعه مامان بشی  منم گونال داشتم  غذا هم از مدتها قبل ...

ممنونم، متاسفانه من چون  پام درد میگیره نمیتونم طولانی پیاده روی کنم. ولی ممنون که گفتی سعی میکنم آب میوه و میوه زیاد بخورم. شما بار اول باردار شدی؟

عزیزم اصلا ترسناک نیست، داروها خصوصا گونال عالیه، اصلا درد ندارن، بعضیاشون یه کم درد دارن، در حدی که ...

آمپولش واقعا درد نداره زدنش هم آسونه. از امروز سعی میکنم تخم مرغ هم بخورم. عمق رحمم رو که اندازه گرفتن واقعا درد داشت. 

😉😉😉 اره عزیزم کلاس پنجمه 

عزیزم خدا برات نگه دار ایشالله یه داداشی براش بیاری  دعا کن منم یه دخمل بیارم منم بشم مامانه ماهک 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

یه قاشق کره روتو یه لیوان آب ولرم حل کنه بخوره .خیلی خوبه بهش میگن کره داغ.هم واسه بچه خوبه هم بزرگا

مرسی دوستم حتما بهش میگم انجام بده لطف کردی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
شربت منیزیم بخوره

خورده سمانه جان تاثیری نداشته ،حالا بقیه راهها رو بگم امتحان کنه ببینه چی میشه ،ممنونم😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘