2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست

حالا تو این ازمایشا معلوم شده پاراتیرویدم بالاست رنجش رفتم دکتر غدد گفت باید سی تی اسکن هسته ای بدی ولی چون می خوای باردار بشی اگر سی تی کنی دو سه ماه باید بگذره منم گفتم حالا شاید زنده موندم دیگه نرفتم سی تی

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظرم کاملا درست گفتن حتی پروتکل ها رو نگاه میکنم هم حرف همون پروفسور رو تایید میکنه منم ا ...

دقیقا زینب جون. دکتر حسینی که جنین شناس هست و سرتیم جنین شناسی عرفان هم همینا رو بهم گفت. حتی از دکتر طاهری پناه شاکی شد که چرا همچین چیزی گفته. شرایط منم کامل میدونه همه آزمایشام رو دیده و سنم رو هم میدونه. اما 3 شنبه هم که رفتم پیش طاهری پناه دیگه پیشنهاد نبود بلکه اصرار شدید داشت. منم که گفتم با جنین شناس مشورت گرفتم اون گفته نه. بیشتر شاکی شد گفت تو همه جای دنیا میگن باید انجام شه. دیگه نگفتم پروفسور حسینی گفته. حالا این سری برم بهش میگم خود دکتر حسینی گفته نباید انجام بدم و بگم که آشنامونه. بلکه بیخیال شه. دکتر حسینی میگفت جنین شناس از رو ظاهر جنین و شرایطش میتونه تا حدودی تشخیص بده که سالم هست یا نه. گفت مگر اینکه مشکل ژنتیکی خاصی باشه که خب اون فرق میکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه دیگه آخه میکرو با طبیعی فرق داره عزیزم، تخمک و اسپرم خوب و با کیفیت رو با هم لقاح میدن، بهت حق می ...

اره دقیقا همینجور الانم که س‌وفی پی جی دی رو گفت اصا فکرم خیلی درگیر تر شد خداشاهده ،خیلی تجربه های بدی داشتم هی میگم خدایا چرا من ؟تو هر حاملگیم یکی از فامیل یا دوست باهام حامله بوده همه بچشون به دنیا اومده من موندمو یه دنیا تجربه تلخ 

سلام خواهرای نازمم.....

چه اونا که یه فرشته تو شکمشونه و دارن قلمبه میشن😍😍چه اونایی که انشاله بزودی قلمبه میشن😉

ممنون از همه ی خواهرایی که بیادم بودید....

اما

من راضیم به رضای حق....خدایی که قبولش دارم

ایمان دارم که اون بهتر خیر ما رو میدونه....انشاله اینده ی پسرم ختم به خیر و شادی باشه و همیشه حافظ و نگهدارش باشه...

ما هم قسمتون نبود حتی در رشد جنینم😆...اولش ناراحت بودم مخصوصا روز پانکچر اشک خودبخود سرازیر میشد.....اما همون توکل و امیدم بخدا ارومم کرد.

هزینه هم بخاطر  اطلاع میگم حدود 2200000 بهمون پس دادن....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره دقیقا همینجور الانم که س‌وفی پی جی دی رو گفت اصا فکرم خیلی درگیر تر شد خداشاهده ،خیلی تجربه های ...

بخوای حساس بشی خیلی اذیت میشی، بسپر دست خدا، واقعا تو این موارد هیییچکاری از ما که نمیاد، انشاالله این دفعه یه تجربه ی متفاوت و خوبی میشه برات

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اوکی گلم، مرسی برای منم همین جواب مهم بود، چون تو مقالات چیزای دیگه خوندم فقط برام جالب بود البته ت ...

سلام زینب جان.میشه ژل رویال رو موقع شروع سیکل و تزریق داروها هم ادامه داد یا نه؟

خدایا شکرت  
سلام خواهرای نازمم..... چه اونا که یه فرشته تو شکمشونه و دارن قلمبه میشن😍😍چه اونایی که انشاله بزو ...

عزیزم، خیرش در این باشه واقعا، ما که از حکمت اتفاقایی که پیش میاد بیخبریم دیگه هرچی خدا بخواد باید به همون راضی باشیم😶😶😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم خدا برات نگه دار ایشالله یه داداشی براش بیاری  دعا کن منم یه دخمل بیارم منم بشم مامانه ما ...

عزیزم ایشالا یه دختر سالم و ناز میاری 😙😙

دختر خیلییی خوبه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود